RECENSIE: Stephanie Struijk - Away from Here

stevieann-awayfromhere
2006-12-20 Ruim anderhalf jaar geleden kwam het debuutalbum van Stevie Ann uit. (Klik hier voor de recensie). Regionaal had ze enige naamsbekendheid maar landelijk was ze nog onbekend. Inmiddels is de twintig jarige Limburgse doorgedrongen tot de top van de Nederlandse popmuziek. Ze wordt op handen gedragen door muziekminnend Nederland.

Stevie Ann is door hard werken behoorlijk succesvol geworden. Optredens in ochtendprogramma’s op de radio hebben gezorgd voor de nodige media aandacht. Alle positieve ontwikkelingen hebben geresulteerd in een nieuwe uitgave van haar debuutalbum Away From Here. Deze special edition is voorzien van een bonus cd met vijf akoestische opnames.

Het prachtige nummer ‘The Poetry Man’ is al een bescheiden hit geweest. De nieuwe single ‘One Year Of Love’ heeft ook de potentie om de hitlijsten te halen. Maar het hoogtepunt van deze nieuwe uitgave is de sublieme cover van Britney Spears’ ‘Toxic’. Het is haar gelukt om een dertien in dozijn popliedje te veranderen in een prachtige ballad. Away From Here staat vol met mooie (luister)liedjes die worden gedragen door de prachtige stem van Stevie Ann. Verschillende invloeden zijn terug te horen in de muziek. Jazz, Pop maar ook Country zijn genres waar inspiratie uit is opgedaan.

Deze nieuwe uitgave van Away From Here is een leuk cadeautje voor de fans maar nu wordt het toch echt wachten op een nieuw album. Hopelijk legt het succes van dit album niet te veel druk op de schouders van Stevie Ann. Ik hoop dat we snel meer horen van dit muzikale talent!
Recensent:Rene Kuijs Artiest:Stephanie Struijk Label:CNR Records
Mogwai - Zidane

Mogwai - ZidaneIn de film Zidane, A 21st Century Potrait wordt stervoetballer Zinedine...

Whitesnake - Live shadow

Whitesnake - Live In the Shadow of the Blues Oude liefde roest niet. Luister naar Whitesnake en je weet het. De muziek van...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT