Festival: Rock Röring 2013

za
21
sep

Rock Röring 2013

Budel, Nederland

Op 21 september 2013 vindt de tweede editie van het Cranendonckse festival 'Rock Röring' plaats.

Het brede muzikale programma met regionale bands en gerenommeerde artiesten en de gezellige sfeer maakt festival Rock Röring tot een uniek kleinschalig festival. De muziekliefhebber staat centraal!

De line-up van 2013 is nog niet geheel bekend gemaakt. In totaal betreden zes bands tussen 16.00-01.00 uur het podium. The New Shining, CAS en Back Down South hebben zijn op dit moment bevestigd.

Kaarten kosten €13,50 en zijn via www.rock-roring.nl te bestellen.

Afsluitend vindt een afterparty plaats voor alle bezoekers!

Houd de website, facebook en twitter in de gaten voor alle informatie omtrent het programma en de kaartverkoop.

Rock Röring 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! Rock Röring 2013 startte op zaterdag 21 september 2013.
Dat is 3840 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

PER AUTO
A2 vanaf Eindhoven: Na afslag Budel sla rechtsaf, de weg volgen tot aan de 2e rotonde, bij die rotonde rechtsaf, vervolgens eerste links. Volg de weg tot de rotonde en ga links. Het festivalterrein is dan aan je rechterhand.

A2 vanaf Maastricht: Na de afslag Budel sla linksaf, de weg volgen tot aan de 2e rotonde, bij die rotonde rechtsaf, vervolgens eerste links. Volg de weg tot de rotonde en ga links. Het festivalterrein is dan aan je rechterhand. 100 meter na de rotonde kan je rechtsaf de parkeerplaats van het sportpark op, gelegen aan de sportlaan.

Er is voldoende parkeergelegenheid op 100 meter loopafstand van het festivalterrein.

PER OV
Festival Rock Röring is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bushalte MIDBUULWEG bevindt zich direct naast het festivalterrein!

Vanuit het noorden: De reistijd naar het festivalterrein bedraagt vanuit station Maarheeze ongeveer 15 minuten. Vanuit station Maarheeze neem je buslijn 173 richting Weert en stap je bij de bushalte MIDBUULWEG te Budel uit.

Vanuit het zuiden: Vanuit station Weert dient buslijn 173 richting Eindhoven genomen te worden. De busreis duurt ongeveer 20 minuten en je dient uit te stappen bij de bushalte MIDBUULWEG te Budel.


HET IS MOGELIJK BIJ DE NABIJGELEGEN CAMPING TE OVERNACHTEN!

Rock Röring NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

HISTORIE

Rock Röring 2015

Rock Röring 2014

Rock Röring 2012