Festival: The Hague African Festival 2011

zo
03
jul

The Hague African Festival 2011

Den Haag, Nederland

Den Haag heeft er een nieuw topevenement bij: The Hague African Festival. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 3 juli in het Zuiderpark. Het festival, met een muzikale component van wereldklasse, is een vanzelfsprekende ontmoetingsplek van culturen.

The Hague African Festival biedt een veelkleurig en uitnodigend venster op het Afrika van vandaag, met als focus de rijkdom van het Afrikaanse culturele erfgoed en de hedendaagse ontwikkelingen binnen de Afrikaanse culturen. Er wordt sterk ingezet op een representatieve programmering van Afrikaanse muziek, met oog voor traditie en vernieuwing. In de festivalopzet is er voor gekozen om de bezoeker ‘the African way of life’ te doen ondergaan.

De toegangsprijs in de voorverkoop is €15,- excl. servicekosten, en aan de festivalkassa €20,- incl. servicekosten. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar begeleiding door een volwassene is verplicht.

The Hague African Festival 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! The Hague African Festival 2011 startte op zondag 03 juli 2011.
Dat is 4651 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het Zuiderpark ligt in het centrum van Den Haag. Vanwege de drukte is het aan te raden om met het openbaar vervoer te komen: het Haagse Park is goed bereikbaar per trein en tram.

Mensen kunnen gebruik maken van tram 9 en bus 13, 23, 25 en 26. Maar beter is gebruik te maken van de pendelbussen die zowel vanaf stations CS als HS ieder kwartier direct naar het Zuiderpark rijden. Retourtje kost 3 euro en enkeltje 2 euro.

The Hague African Festival 2011 artiesten op de podia

The Hague African Festival 2011 artiesten op de podia

HISTORIE

The Hague African Festival 2010

The Hague African Festival 2009