Festival: Flying Solo Festival 2014

do
27
feb
vr
28
feb

Flying Solo Festival 2014

Amsterdam, Nederland

In het internationale Flying Solo Festival van MC in samenwerking met Contact Theatre (Manchester) staat het werk van de solo performer centraal: van dichter tot danser, van muzikant tot acteur. MC heeft dit bijzondere festivalconcept geadopteerd van het Contact Theatre en wil hiermee aanstormend performance talent uit binnen- en buitenland een podium en netwerk bieden.

Flying Solo Festival 2014 heeft al plaatsgevonden

Let op! Flying Solo Festival 2014 startte op donderdag 27 februari 2014.
Dat is 3681 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Openbaar Vervoer vanaf Centraal Station

Bus – Lijn 21, halte Van der Hoopstraat. Loop in noordelijke richting de Van Hallstraat uit tot aan de kruising met de Haarlemmerweg. Steek de straat over naar de brug. Sla rechts af de Polonceaukade op en loop langs het water tot aan nummer 5.

Openbaar Vervoer vanuit het centrum

Tramlijn 10 richting Van Hallstraat, uitstappen bij de halte Van Limburg Stirumplein.
U loopt de van Limburg Stirumstraat in - bij de ijsjeszaak - en komt uit bij de brug naar het Westergasfabriekterrein. Doorlopen over het parkeerterrein en dan naar links.

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op 9292.nl Zie voor treintijden richting Amsterdam NS.nl
Informatie over vertrektijden en eventuele omleidingen van tram of metro is te vinden op GVB.nl

Auto

Vanuit het zuiden: ringweg A10, Amsterdam West aanhouden, afslag S103 Haarlem, rechtsaf richting Westerpark. Na 1,5 km naar rechts is de Parkeergarage Westerpark aan de van Bleiswijkstraat 8, hoek Van Slingelandtstraat.

Vanuit het noorden: Ring-West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Rechtsaf bij Haarlemmerweg. Na 1 km naar rechts in de Parkeergarage Westersluis.


Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren in Parkeergarage Westerpark (hoek Slingelandtstraat en Haarlemmerweg). Kosten: € 3,- per uur. Ook is er een P+R Locatie bij Station Sloterdijk. Er is een klein parkeerterrein bij de hoofdingang van het park, voor het stadsdeelkantoor. Voor parkeren in het cultuurpark zelf is een ontheffing nodig.

Flying Solo Festival 2014 artiesten op de podia

Flying Solo Festival 2014 artiesten op de podia

HISTORIE

Flying Solo Festival 2013