Festival: City of Dance XXL 2014

za
19
jul

City of Dance XXL 2014

Middelburg, Nederland

Veertien jaar geleden vond de eerste editie van Danceparade Middelburg plaats, met 750 bezoekers en een organisatie die grotendeels bestond uit vrienden, familie en vrijwilligers. Inmiddels is City of Dance XXL uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland met tienduizenden bezoekers. De unieke City of Dance ervaring geeft bezoekers een combinatie van een open-minded sfeer, een intieme setting en een gevarieerde line-up met exclusieve acts binnen de dance- en popmuziek, kunst, workshops en straattheater.

Naast een aantal live acts presenteert City of Dance ook meer nieuwe talenten. Wij geloven in de toekomst van Dance met meer livemuziek en überhaupt meer levendigheid op het podium. City of Dance staat natuurlijk bekend om de shows en decoratie, maar muziek en het dansen blijft het allerbelangrijkst.

In het verleden betraden topartiesten uit binnen- en buitenland de City of Dance stages, zoals Hardwell, Rehab, Headhunterz, Sunnery James en Rayan Marciano, Laidbaik Luke en vele anderen. Ook in 2014 zal City of Dance Festival weer de kenmerkende mix bieden van grote namen en verrassend talent binnen verschillende muziekstijlen. Binnen de stadswallen van Middelburg op het Hof van Tange verrijzen maar liefst vier podia: twee Dance stages, een Hardstyle stage, een Techno stage, maar ook club en R&B zijn er vertegenwoordigd en natuurlijk moeten wij niet het theater vergeten dat het festival tot een unieke ervaring maakt. De eerste namen zijn de Nederlandse artiesten van internationale allure: LUCIEN FOORT en GIRLS LOVE DJ’S, uit het buitenland hebben wij de Spaanse top act, resident in Pacha en Blue Marlin Ibiza, kunnen strikken: THE P BROTHERS. Welke artiesten er verder in 2014 zullen optreden houden we nog een klein beetje geheim, maar het zal weer een line-up worden om van te smullen.

City of Dance XXL 2014 heeft al plaatsgevonden

Let op! City of Dance XXL 2014 startte op zaterdag 19 juli 2014.
Dat is 3539 dagen geleden.

FESTIVAL GRATIS

Dit festival was gratis toegankelijk.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Wij van de organisatie zijn natuurlijk een voorstander van het openbaar vervoer. Het is veilig, snel en duurzaam. De City of dance is het snelst te bereiken via station Middelburg, van daar uit is het 5 minuten lopen naar de binnenstad.

Let op: na afloop van de City of Dance is niet meer heel Nederland per trein bereikbaar. Zorg daarom dat je op tijd vertrekt van de City of Dance zodat je op tijd bent voor je laatste aansluiting. Ga uit van een reistijd van ongeveer 30 minuten van het festival naar station Roosendaal. NS verwacht veel mensen in de trein. Voor de terugreis is het daarom slim niet te wachten tot de laatste trein.

Met de Auto
De City of Dance ligt in de gemeente Middelburg en is als volgt bereikbaar:

Komend vanuit richting:
Rotterdam / Antwerpen via A 58


Parkeren.
Voor degene die toch met de auto reizen is er
uiteraard voldoende parkeergelegenheid. De
parkeerterreinen zijn vanaf 09:00 uur geopend.

Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen
wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen
en de piekuren tussen 12:00 uur en 14:00 uur te mijden.

ZO WAS HET WEER OP City of Dance XXL 2014

za
19
jul
scattered clouds
Min: 19,6 ℃
Max: 31 ℃

City of Dance XXL 2014 artiesten op de podia

City of Dance XXL 2014 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN