Festival: The Day The Music Died 2014

zo
31
aug

The Day The Music Died 2014

Rotterdam, Nederland

Op 31 augustus 2014 is het veertig jaar geleden dat Nederlands populairste zeezender Veronica gedwongen werd te stoppen.
The Day The Music Died gaat terug naar die tijd met een avondvullend programma, gepresenteerd als een live radioshow van weleer.

The Day The Music Died 2014 heeft al plaatsgevonden

Let op! The Day The Music Died 2014 startte op zondag 31 augustus 2014.
Dat is 3497 dagen geleden.

Festival locaties

Dit festival werd gehouden op locatie Ahoy, Rotterdam. Bekijk hier al onze Ahoy Rotterdam informatie op Podiuminfo. Vind hier een plek in de buurt om te overnachten.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het festival vindt plaat in Ahoy, Rotterdam.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Eigen vervoer

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Toekomstige festivals op deze locatie

ZO WAS HET WEER OP The Day The Music Died 2014

zo
31
aug
proximity shower rain
Min: 12,9 ℃
Max: 18,1 ℃

The Day The Music Died 2014 artiesten op de podia

The Day The Music Died 2014 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST