Festival: Muziek bij de Buren 2014

zo
14
dec

Muziek bij de Buren 2014

Deventer, Nederland

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Deventer. Op zondagmiddag 14 december veranderen huiskamers door heel Deventer in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten.
Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

Muziek bij de Buren 2014 heeft al plaatsgevonden

Let op! Muziek bij de Buren 2014 startte op zondag 14 december 2014.
Dat is 3391 dagen geleden.

FESTIVAL GRATIS

Dit festival was gratis toegankelijk.

Bevestigde artiesten

Er zijn (nog) geen bevestigde artiesten bij Festivalinfo bekend voor deze editie van Muziek bij de Buren.

Gebruik onze submit als jij wel bevestigingen weet.

REISINFORMATIE

Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer

MET DE AUTO
Vanaf de A1, neem afslag Deventer (dus niet Deventer-Oost!) en bij de stoplichten rechtsaf. Rechtdoor maar wel een beetje links “Centrum” aanhouden (je rijdt nu op de Zutphense weg). Na de sluizen (Deensestraat, je passeert een paar slagbomen), ga je bij het stoplicht rechtdoor (dus niet richting centrum) de Mr. H.F. de Boerlaan op. Aan het eind van deze weg, je staat nu recht tegenover Saxion Hogeschool, ga je linksaf de Handelskade op. Aan het eind van de weg bij de stoplichten links, de Leeuwenbrug op. Rechts aanhouden en bij het derde stoplicht linksaf (aan je rechterhand zie je nu het NS-station), de Singelstraat in. Rechtdoor rijden (zo’n 150 meter) en bij de bocht naar links, rechtsaf slaan de Smedenstraat in. Eerste links, de Hagensteeg en weer de eerste straat links: De Bagijnenstraat!
Het gele grote gebouw is het Burgerweeshuis.

MET HET OPENBAAR VERVOER
Vanaf het NS-station rechtdoor de Singelstraat in. Rechtdoor lopen (zo’n 150 meter) en bij de bocht naar links, rechtsaf slaan de Smedenstraat in. Bij de bocht naar rechts, rechtdoor lopen en het plein voor Dirk v.d. broek schuin oversteken. Als je links van deze winkel staat zie je Het Burgerweeshuis.

HISTORIE

Muziek bij de Buren 2017