Festival: Memorylane 2015

za
28
feb

Memorylane 2015

Eindhoven, Nederland

Met een keur aan internationale headliners aangevuld met zowat de hele Atmoz stal aan residents, kan dit feest al bijna niet meer stuk. Een geweldig rijtje artiesten, we zijn er trots op en samen met een nog dikkere productie gaan we heel het feest naar een hoger plan tillen.

Minority Events zorgt met Memorylane voor de perfecte balans tussen wat nu te weinig kan en waarvan vroeger teveel bestond. De muziek en de sfeer van toen, gecombineerd met de technieken en mogelijkheden van nu. Een trip down Memorylane, langs de nachten die je altijd zult onthouden, met de mensen die je nooit zult vergeten. Ook dit jaar zijn er twee area’s gevuld met de heetste classics en de grootste kneiters van weleer. De main gaat dit jaar door het leven als ‘Global Classics’, de tweede zaal wordt gehost door het populaire Atmoz. De zeven laatste Atmoz feesten in Eindhoven verkocht de organisatie volledig uit: hetzelfde ging op voor Bonzai Classics. Dat Minority van wanten weet, is dus al duidelijk.

Ook in 2015 gaat Minority weer voor het hoogst haalbare. Een spectaculaire productie, de crème de la crème qua licht en geluid en shows en visuals die voorgoed in het geheugen van de bezoekers worden geplant. Twee zalen met de allervetste platen van toen, een keur aan juweeltjes uit de zuidelijke clubscene.

De kaarten kosten net als vorig jaar €25,- excl. fee en zijn alleen online verkrijgbaar. Memorylane duurt van 20.00 tot 04.00.

Memorylane 2015 heeft al plaatsgevonden

Let op! Memorylane 2015 startte op zaterdag 28 februari 2015.
Dat is 3315 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Indien je met de auto komt, kun je deze kwijt in de parking naast het Klokgebouw. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste naar Station Beukenlaan reizen.

ZO WAS HET WEER OP Memorylane 2015

za
28
feb
broken clouds
Min: 2,8 ℃
Max: 6,9 ℃

Memorylane 2015 artiesten op de podia

Memorylane 2015 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

HISTORIE

Memorylane 2017