Festival: Heartland Festival 2015

za
25
apr

Heartland Festival 2015

Hengelo, Nederland

Aangezien we bij Metropool een soort aangeboren liefde voor mooie Roots muziek hebben, moest het er maar eens van komen; een tof indoor Roots festival. In onze jaarlijkse agenda duiken ze her en der al vaker op: bluesbeulen, dolende troubadours, schurende soulslijpers en honky tonkende baardmannen. Zo mochten we de laatste jaren al grootheden als Steve Earle, The Jayhawks, Mary Gauthier, Seasick Steve, Hackensaw Boys, Blackberry Smoke, Slobberbone, Jimmy LaFave en Jason Isbell ontvangen in ons mooie pand.

Daarom begonnen we vorig jaar met iets waarvan we hoopten dat het een jaarlijkse traditie zou worden: het Heartland Festival. Meer dan Roots muziek alleen. Het hele pand ademde de sfeer van the Bayou. Lekker eten, een fijne DJ, top bands en een fijne platenmarkt. Tot in de krochten van Metropool kwam je muzikanten tegen voor live sessies en interviews. Kortom, een dag die bol stond van kwaliteitsmuziek vanuit het hart.

Guess what…Op 25 april doen we editie twee van Heartland! De hele avond serveren we weer het mooiste op het gebied van roots, country, americana, blues, soul en alles ertussen in waar een hart inzit. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, en we hopen zo snel mogelijk de eerste namen bekend te kunnen maken.

Kaarten voor het Heartland Festival kosten €25,- , maar voor de snelle beslissers hebben we een mooie early bird kaart voor €20,-. Die zijn er zolang de voorraad strekt dus als je toch 25 april nu met dikke koeieletters (hahahaha) in je agenda aan het kalken bent wees dan geen dief van je eigen portemonnee en bestel ze via de gele ticketlink-knop hierboven. Zien we je op 25 april.

Welkom in Hengelo, welcome to the Heartland!

Heartland Festival 2015 heeft al plaatsgevonden

Let op! Heartland Festival 2015 startte op zaterdag 25 april 2015.
Dat is 3280 dagen geleden. De volgende editie van Heartland Festival begint op zaterdag 13 april 2024. Al onze Heartland Festival 2024 informatie vind je hier.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Heartland Festival 2015 artiesten op de podia

Heartland Festival 2015 artiesten op de podia

Heartland Festival NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

HISTORIE

Heartland Festival 2024

Heartland Festival 2023

Heartland Festival 2022

Heartland Festival 2021

Heartland Festival 2020

Heartland Festival 2019

Heartland Festival 2018

Heartland Festival 2017

Heartland Festival 2016

Heartland Festival 2014