Festival: Beach Bash 2011

zo
18
sep

Beach Bash 2011

Thorn, Nederland

Beach Bash 2011!

Buenos! Goed dat je er weer bent! Op 18 Juni zijn wij er weer voor jou met de 8ste editie van Beach Bash Festival! Beach Bash 2011!

Zwoele zomer, nice people en funky good-mood Music! Dat mag je zeker niet missen! Dit jaar met onze beste line-up ooit en terug op zaterdagavond is Beach Bash dit jaar jouw absolute summer kick-off!

Om 20:00 slingeren we de deuren open en blazen o.a. Vato Gonzalez en La Fuente jullie omver met de allerbeste beats. Neem een kijkje op onze website voor meer info zoals de complete line-up, tickets, locatie en nog veel meer! Enjoy and see you at the 18th of June!

www.beachbash.nl

Over Beachbash 2011

Losgaan op heerlijke beatzzz onder een stralend zonnetje en uitzicht op het water.
Wat wil je nog meer!? Dit jaar zijn we weer terug op de zaterdag avond en vanaf 20:00 uur kun je er van gaan genieten tot maarliefst 02:00 uur. Daarna mogen we weer af gaan tellen tot de volgende editie.

Ieder jaar hopen wij natuurlijk op een fantastische mooie zonsondergang. Maaar hier kunnen wij natuurlijk niet voor zorgen. Waar we wel voor hebben gezorgd is een riante tent waar we kei hard in door kunnen rocken als de buienradar slechte zin heeft. Ook kun je er vanuit gaan dat er kapstokken aanwezig zijn en ook eten verkrijgbaar.

BeachBash vindt zoals altijd plaats op de Maasplassen in Thorn naast de dijk bij de rotonde van de Waterstraat en Grootheggerlaan.

Tickets
VVK: 10,- (ex fee)
Deurverkoop 15,-

Partybus

Geen zin om te bobben? Hier de ideale oplossing!
Dit jaar komt Piet’s Discobus naar BeachBash. Hij komt rond 20:30 uur aan en vertrekt om 02:00 uur. Kijk voor meer info, opstapplaatsen, tijden en inschrijvingen op www.taxihorn.nl

Meer info is te vinden op: www.beachbash.nl

See you on BeachBash, 18th of June, maasplassen Thorn.

Beach Bash 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Beach Bash 2011 startte op zondag 18 september 2011.
Dat is 4575 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Vanaf Roermond station: Buslijn 73 1ste halte in Thorn uitstappen.

Vanaf Weert station: Buslijn 73 3de halte in Thorn uitstappen

Vanaf Eindhoven/Maastricht: A2 afslag 42 (Wessem) volg richting Thorn.