Festival: Haerlemsche Helden 2011

vr
23
sep

Haerlemsche Helden 2011

Haarlem, Nederland

Haarlem is altijd al een muziekstad vol succesvolle muzikanten en bands geweest, maar tegenwoordig bruist het echt als nooit tevoren! Op de radio, als favoriet bij De Wereld Draait Door en in uitverkochte zalen door het hele land, overal kom je Haarlemse bands tegen. Op het Haerlemsche Helden festival vrijdag 23 september in Patronaat komen deze artiesten samen.
Er wordt in de grote zaal een programma vol popmuziek gepresenteerd door Klein Haarlem, dat de stad in 2011 weer helemaal op de kaart zette. De kleine zaal herbergt meer de Patronaat Talent Stage, waarbij finalisten van de Rob Acda Award en Haarlems Interscholair Toernooi aan bod komen. Verder worden er door het hele gebouw extra podia gebouwd en is er dus in het hele pand wat te zien en horen!
Zoals het goed onkruid betaamt tiert ook de Haarlemse underground welig. De twee spannendste organisaties, Irrational Library en Club Tarantula, zijn daarom vertegenwoordigd met een podium en proppen dat vol rock n roll, punk, noise en andere experimentele uitspattingen.

Horizonverticaal zal Haerlemsche Helden ter plekke van kunst voorzien.

Haerlemsche Helden 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Haerlemsche Helden 2011 startte op vrijdag 23 september 2011.
Dat is 4570 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Zie www.Patronaat.nl voor een uitvoerige reisbeschrijving.

Haerlemsche Helden NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

HISTORIE

Haerlemsche Helden 2007