Festival: Zomaarpop 2011

za
22
okt
zo
23
okt

Zomaarpop 2011

Oirlo, Nederland

Organisatie Zomaarpop festival verwacht grote drukte
26e editie met grote namen als Chef'Special en Boef en de Gelogeerde Aap

Aanstaand weekend vindt de 26e editie van het Zomaarpop festival plaats in Oirlo. Zoals jaar elk staat er een diverse line-up op het affiche van het muziekfestival, georganiseerd door jongerensoos OJC Watjang: 16 acts van rock tot ska en hiphop, tot electro, dubstep en zelfs nineties-muziek. De hoofdacts van dit popfestival zijn dit jaar Boef en de Gelogeerde Aap, Henzel & Disco Nova en Chef'Special.

Laatstgenoemde publiekstrekker brak dit jaar door in Nederland. Verschillende grote hitjes als - Too Far Gone, Airplaying en Scribblin' zijn regelmatig te zien en te horen op de landelijke tv- en radiozenders. Bovendien stond de single 'Birds' zelfs een aantal weken in de Mega Top 50 en stond de band dit jaar op Lowlands. Chef'Special is dit seizoen de huisband van DWDD.

De hoofdact op de eerste festivaldag is Boef en de Gelogeerde Aap. Ook zij braken dit jaar definitief door, mede door optredens op Lowlands en Noorderslag. Opener van het festival is de Amsterdamse Indie-rock formatie Who Jumped In Limousines. De tweede band op de zaterdag is Colossa. Deze stonerrock band werd eerder dit jaar uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Het tweede podium, dat gevestigd is in de kelder, is de gehele avond terrein voor de vrouwen van The Bitches Collective afkomstig uit Sittard die de bezoekers mee zullen nemen in een hete apotheose.

Park Bench People, een talentvolle Indie-pop band uit Sevenum zal de tweede festivaldag openen op de Main Stage. Gevolgd door optredens van 3FM Serious Talent bands Coppersky en Audio Adam, resp. afkomstig uit Utrecht en Amsterdam. Naast het optreden van Chef'Special wordt de Main Stage officieel afgesloten door de derde hoofdact van het muziekfestival: Henzel & Disco Nova. Ook op het tweede podium is er een vol programma. De zondag begint met een bijzondere vertoning van 'I'm Your Biggest Fan', onderdeel van Upload Cinema. Traditioneel is ook het DJ-blok met verschillende DJ's en de ska-muziek. Dit jaar zijn dit Jop Verberne, Lucky Jay en DJ Bertin. Ska-muziek in de kelder komt dit jaar van Mr. Wallace.

De officiële afsluiter van de aankomende 26e editie is Feestdjruud: de DJ-sensatie van dit jaar, afkomstig uit Venlo. Hij bracht dit jaar vele festivals als Solar, Stereo Sunday en het Valtfest tot een kookpunt, mede door het opvallende hitje 'Gas Op Die Lollie'.

Zomaarpop festival vindt plaats in Oirlo in gemeenschapshuis de Linde. Tickets zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar het en het festivalterrein gaat zaterdag open om 20.00 uur en zondag gaat het terrein open om 16.00uur. De organisatie roept iedereen op om op tijd naar het festivalterrein te komen, vanwege de verwachte drukte.

Een dagkaart voor de zaterdag kost 8 euro, voor de zondag is een dagkaart 10 euro. Een combiticket is verkrijgen voor 14 euro. Meer informatie en nieuwtjes over het Zomaarpop festival is te vinden op www.zomaarpop.nl. Ook zijn hier weekendtickets en andere exclusieve prijzen te winnen.

Zomaarpop 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Zomaarpop 2011 startte op zaterdag 22 oktober 2011.
Dat is 4562 dagen geleden. De volgende editie van Zomaarpop begint op vrijdag 18 oktober 2024. Al onze Zomaarpop 2024 informatie vind je hier.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Auto vanuit Nijmegen
Neem, rijdend over de A73 richting Venlo, afslag 9 (Venray). Sla bij de stoplichten rechtsaf de Deurneseweg op. Neem bij de eerste rotonde de derde afrit, u komt nu op een weg die De Voorde heet. Sla in de bocht rechtsaf de Henri Dunantstraat op. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf de Oirloseweg op. Blijf deze weg volgen. Zo'n 150 meter na de kerk vindt u het festivalterrein aan de rechterkant.

Auto vanuit Venlo
Neem, rijdend over de A73 richting Nijmegen, afslag 9 (Venray). Sla bij de stoplichten rechtsaf de Deurneseweg op. Neem bij de eerste rotonde de derde afrit, u komt nu op een weg die De Voorde heet. Sla in de bocht rechtsaf de Henri Dunantstraat op. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf de Oirloseweg op. Blijf deze weg volgen. Zo'n 150 meter na de kerk vindt u het festivalterrein aan de rechterkant.

Zomaarpop 2011 artiesten op de podia

Zomaarpop 2011 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

HISTORIE

Zomaarpop 2024

Zomaarpop 2021

Zomaarpop 2020

Zomaarpop 2018

Zomaarpop 2017

Zomaarpop 2016

Zomaarpop 2014

Zomaarpop 2013

Zomaarpop 2012

Zomaarpop 2010

Zomaarpop 2009

Zomaarpop 2008

Zomaarpop 2007

Zomaarpop 2006

Zomaarpop 2005

Zomaarpop 2004

Zomaarpop 2003

Zomaarpop 2002