Festival: Alcatrazz 2011

do
02
jun

Alcatrazz 2011

Horst, Nederland

De vijfde editie van Alcatrazz wordt er een om niet te vergeten. Toevallig valt het eerste weekend van juni in het lustrumjaar van Alcatrazz gelijk met het Hemelvaartweekend! En dat betekend extra lang weekend! Het vijfjarig bestaan van Alcatrazz heeft overigens een leuke ontwikkeling met zich meegebracht. Behalve dat het festival is omgedoopt tot: 'Alcatrazz - the Harder Styles' en verplaatst is naar Hemelvaartsdag 2 juni, is een nieuw festival geboren: het Birdman Festival. Voor een brede, cross over programmering met naast een diversiteit aan dance tevens ruimte voor theater, bandjes, architectuur en vormgeving is de zaterdag ingeruimd. Afijn, het vorig jaar uitverkochte Alcatrazz richt zich vanaf dit jaar volledig op waar het echt om gaat in het leven. The harder styles.

Vanaf 1 april is de website online en kunnen er tickets gekocht worden voor dit evenement. Vorig jaar was Alcatrazz uitverkocht, dit jaar ben jij misschien wel in de gelegenheid om een supervoordelig combiticket te bemachtigen, zodat je ook een kijkje kunt gaan nemen bij het Birdman festival op 4 juni. Met het verschijnen van de nieuwe website wordt het overgrote deel van de programmering voor donderdag 2 juni ook bekend gemaakt. De organisatie heeft een groot aantal namen weten vast te leggen voor de lustrumeditie. Een heugelijk feit, enerzijds om te vieren dat het evenement 5 jaar bestaat, anderzijds om de nieuwe, duidelijke koers richting de hardere stijlen te gaan varen.

Alcatrazz vindt dit jaar plaats op 2 juni (Hemelvaartsdag). Een dagticket kost 25,00 euro (excl. reserveringkosten), een combiticket voor Alcatrazz en het nieuwe Birdman festival kost 37,50 euro.

Tijden: 14.00 - 01.00


Facebook: http://www.facebook.com/birdmanfestival

Twitter: http://www.twitter.com/birdmanfest (hashtag #bm11)

Alcatrazz 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Alcatrazz 2011 startte op donderdag 02 juni 2011.
Dat is 4683 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Locatie:
Kasteelruïne 'Huys ter Horst'

Kasteellaan 1

5961 BW Horst

Route:

Eigen vervoer
Het festivalterrein ligt direct naast de A73. Neem afslag 10 Horst Noord en volg vervolgens de borden voor de P+R faciliteiten. Kom je met eigen vervoer en gebruik je een navi-navi om niet te verdwalen? Dan kun je het beste Herenbosweg 1 invoeren als eindbestemming. Vlak bij dit woonhuis ligt de oprit van het parkeerterrein.

Openbaar vervoer en shuttle bussen
Er rijden GRATIS pendelbussen vanaf Venlo CS van en naar het festivalterrein. Reisschema's van openbaar vervoer en aansluitingen met shuttlebussen staan op de website.

Parkeren:

Parkeren kost 5,- per auto. Fietsers kunnen hun bakkie gratis kwijt in de stalling. Er is beperkt toezicht bij de fietsenstalling.

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

HISTORIE

Alcatrazz 2013

Alcatrazz 2010