Festival: BALK TOPfestival 2011

za
12
nov

BALK TOPfestival 2011

Apeldoorn, Nederland

Op 12 november zal BALK, de bond voor a cappella en lichte muziek zingende koren voor de derde keer het BALK TOPfestival organiseren. Ook nu weer zal theater Orpheus in Apeldoorn plaats van handeling zijn.

De twee voorgaande edities waren een groot succes: in meerdere zalen gingen koren en vocal groups de competitie met elkaar aan voor een vakjury om te streven naar het mooiste optreden.
Dit jaar heeft BALK er bij twee competities voor gekozen om de aanmeldingen te verdelen in twee categorieën: zo strijden de grote popkoren (vanaf 25 leden) en de kleine koren (tussen 9 t/m 24 leden) in de TOPklasse of in de eerste klasse. Bij kleine groepen (2 t/m 8 zangers) is er één TOPklasse, evenals bij de groepen die zingen met direct-microfoons. Naast deze zes competities zal er een speciaal podium zijn voor jeugdkoren. Ook deze koren krijgen een juryrapport. De meest opvallende jeugdkoren mogen zich presenteren in de grote zaal tijdens het juryberaad van de competities in de namiddag.

BALK TOPfestival 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! BALK TOPfestival 2011 startte op zaterdag 12 november 2011.
Dat is 4520 dagen geleden.

Bevestigde artiesten

Er zijn (nog) geen bevestigde artiesten bij Festivalinfo bekend voor deze editie van BALK TOPfestival.

Gebruik onze submit als jij wel bevestigingen weet.

REISINFORMATIE

Meer informatie is te lezen op de website van BALK, www.balknet.nl, of op te vragen bij het bureau van BALK via e-mailadres [email protected]

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN