Festival: Amsterdam Open Air Festival 2011

za
04
jun

Amsterdam Open Air Festival 2011

Amsterdam, Nederland

Op zaterdag 4 juni gaat het outdoor-seizoen in Amsterdam van start met Amsterdam Open Air. Een geheel nieuw festival dat neer zal strijken op een bijzondere locatie, namelijk het recreatiegebied Gaasperpark.

Amsterdam Open AIR is een initiatief van AIR, MTV en een aantal andere partijen uit het Amsterdamse uitgaanscircuit. Het programma is dan ook een regelrechte afspiegeling van wat momenteel ‘gaande’ is in het Amsterdamse nachtleven.

Apenkooi, Carnivale, Format en GirlsLoveDJs hosten de vier hoofdpodia, terwijl Nachtspelen, Plak en Vage Gasten het programma compleet maken door de kleinere stages onder hun hoede te nemen. Het resultaat van deze kleurrijke samenwerking uit zich niet alleen in de creatieve aankleding, maar met name in een ijzersterke en gevarieerde muzikale programmering.

Amsterdam Open Air Festival 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Amsterdam Open Air Festival 2011 startte op zaterdag 04 juni 2011.
Dat is 4681 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Wij adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer
te reizen.Amsterdam Open AIR is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De entree ligt op 400 meter lopen van het eindpunt van Metrolijn 53 (halte Gaasperplas). Kom je met de trein naar Amsterdam stap dan op het Centraal Station of Amstelstation over op metro 53 naar Gaasperplas.

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN