Festival: Nightmare The global Hardcore Gathering 2011

za
03
dec
zo
04
dec

Nightmare The global Hardcore Gathering 2011

Rotterdam, Nederland

NIGHTMARE – THE GLOBAL HARDCORE GATHERING
Tickets at: http://goo.gl/czHOm

THE GLOBAL HARDCORE GATHERING
Het thema voor de aankomende editie is ‘The Global Hardcore Gathering’. Hardcore is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en is anno 2011 niet meer weg te denken als toonaangevende underground stroming.
Naast de Present (Mainstage) en Early area heeft Nightmare op 3 december een uitgebreide Chill en Fun area, zodat je tussen de sets door even bij kunt komen van al het muzikale geweld. Ook aan de Chill en Fun area zal veel aandacht besteed worden waarbij het thema goed tot zijn recht zal komen.

VIP
Een aanvulling op vorige edities is dit keer een VIP deck. De voorverkoop van het gelimiteerd aantal kaarten start tevens aanstaande maandag. Vanaf het VIP deck heb je een geweldig uitzicht op de Mainstage en daarnaast heb je als VIP de volgende voordelen: aparte VIP ingang (geen wachtrijen), een gratis T-shirt,5 muntjes, een aparte bar / toilet, gratis Lockerbox en een exclusief welkomstdrankje. Er zullen slechts 150 VIP tickets a € 75,- in de verkoop gaan.

Strakke actie
De echte Hardcore fanatics die van plan zijn om vroeg te komen staat een leuke verrassing te wachten. De eerste 1.000 bezoekers krijgen namelijk een Hardcore goody bag, bestaande uit een cd, een dvd en 3 vinyl platen. Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent, zodat jij een van deze goody bags in ontvangst kunt nemen.


Nightmare – The Global Hardcore Gathering
Zaterdag 3 december 2011
Reguliere kaarten: € 39,50 (ex fee) Verkrijgbaar via www.nightmare.nl en in alle Primera winkels in Nederland
VIP kaarten: € 75,- (ex fee)
Verkrijgbaar via www.nightmare.nl en in alle Primera winkels in Nederland

Nightmare The global Hardcore Gathering 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Nightmare The global Hardcore Gathering 2011 startte op zaterdag 03 december 2011.
Dat is 4497 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Ahoy, Rotterdam is gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.