Festival: Groeten uit Grollo 2011

vr
10
jun
za
11
jun

Groeten uit Grollo 2011

Grolloo, Nederland

Groeten uit Grolloo wordt een kwaliteitsfestival met een intieme sfeer, op de plek waar het begon, waar bewoners zich zeer bewust zijn van de muziekgeschiedenis die in hun dorp werd geschreven. Het festival wil zich inhoudelijk onderscheiden door een sterke focus op blues en door blues beïnvloede muziek.

De Nederlandse expertise op het gebied van deze muziekstroming zal gaan samenwerken bij het programmeren van de Nederlandse en buitenlandse acts. Groeten uit Grolloo heeft de ambitie bluesmuzikanten van wereldniveau te combineren met aanstormend talent. Het festival is bedoeld voor een breed publiek, van twee of zelfs drie generaties echte liefhebbers, uit heel Nederland.

Vrijdag 10 juni omvat een avondprogramma in de festivaltent op het terrein achter Café Hofsteenge. Van 18.30 uur tot middernacht spelen vier gerenommeerde bands op dit hoofdpodium van het festival.

Zaterdag 11 juni kent een middag- en avondgedeelte. Het middagprogramma (14.00 tot 18.00 uur) voltrekt zich op of in diverse dorpslocaties en presenteert allerlei disciplines zoals muziek, literatuur, fotografie, film en beeldende kunst. Het avondprogramma is weer te vinden in de festivaltent. Vijf bands spelen dan van 17.00 uur tot middernacht op het ‘Main Stage’.

Groeten uit Grollo 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Groeten uit Grollo 2011 startte op vrijdag 10 juni 2011.
Dat is 4673 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Grollo