Festival: Hacking the Machine 2012

vr
24
feb
za
25
feb

Hacking the Machine 2012

Rotterdam, Nederland

Rotterdam: de grootste havenstad van Nederland, the gateway of Europe, bekend om zijn skyline, beroemd om zijn industriële gebouwen, berucht als broedplaats van vele (harde) muziekstijlen.

Ergens in het zuiden van deze rauwe maar toch gezellige stad, staat een locatie die menig muziekhart vurig doet kloppen: Baroeg.
In dit ruim 30 jaar jonge poppodium hebben artiesten als The Bezerker en Cradle Of Filth opgetreden, stond men vooraan tijdens de “summer of love” met organiseren van acid-house-feesten, komen bezoekers graag terug vanwege de unieke 'Baroeg-ambiance' en doet men niet moeilijk of je geel/paars/zwart/wit bent. In zo’n locatie voelt Hacking the Machine zich thuis. Een locatie die duisterheid uitstraalt en nooit vies is om muzikale vernieuwingen uit te voeren. De perfecte plek voor een avond vol met harde kicks & breaks!

Hacking the Machine
Hacking the Machine staat voor duister en hard: Op vrijdag 24 februari gaan we van hard naar harder naar hardst. Cheesy melodieën en draaiorgels zijn “geluiden” die je deze nacht niet gaat horen. De o-zo-fijne overstuurde kicks en opgefokte breaks uiteraard wel. Als bezoeker hoef je niet te schrikken, de timetable & line up is zo in elkaar gezet dat de nacht netjes opgebouwd wordt. De reis start met harde drum’n’bass en schranz, gaat via industrial hardcore naar darkcore, beukt fijn door met Frenchcore & UK Hardcore en eindigt genadeloos met terror.

Hacking the Machine 2012 heeft al plaatsgevonden

Let op! Hacking the Machine 2012 startte op vrijdag 24 februari 2012.
Dat is 4414 dagen geleden.

Festival locaties

Dit festival werd gehouden op locatie Baroeg, Rotterdam. Bekijk hier al onze Baroeg Rotterdam informatie op Podiuminfo. Vind hier een plek in de buurt om te overnachten.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Baroeg staat in Rotterdam Zuid, niet ver van de Ahoy en Zuidplein.
Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor deze toko.

Mocht je liever met het openbaarvervoer komen, dan kan dat prima:
- Treinstation Rotterdam Lombardijen is op loopafstand van Baroeg.
Stop- & sneltreinen die tussen Den Haag en Roosendaal & tussen Haarlem en Breda rijden, stoppen regelmatig op dit station.
Tevens stoppen regiobuslijnen van Arriva, Q-buzz & RET hier.
- Wanneer je bij halte "Molenvliet" uitstapt, kan je met tramlijn 2 en 20 of bus 76 naar Baroeg komen.

Wil je het nog makkelijker en woon je in de Drechtsteden, Voorne-Putten, IJsselmonde, Hoekse Waard of een andere plek in de regio van Baroeg. Dan kan je opgehaald en/of gebracht worden door de dames en heren van Dance-Festivalbus.

Toekomstige festivals op deze locatie

HISTORIE

Hacking the Machine 2013

Hacking the Machine 2012