Festival: Discover Festival 2012

za
12
mei
zo
13
mei

Discover Festival 2012

Delft, Nederland

Ter ere van het 13e Lustrum van de D.S.R. Proteus-Eretes organiseert de festival commissie dit jaar voor jóú het Discover festival! Het belooft een groot spektakel te worden op zaterdag 12 mei op het Lijm en Cultuur festival terrein in Delft (Rotterdamsweg 270). Het weekend van 12 en 13 mei is tevens het weekend van de roeiwedstrijden PEiK en PEiL.

Roeiend Nederland zal hier tezamen met de Delftsche studenten een fantastisch feestje gaan bouwen op de beats van SlamFM DJ Rutger van Gelder ft. MissYlona. De Proteus huis band ‘Out of the Blue’ en andere landelijk bekende coverbands hun opwachting maken. Ook wordt er ongetwijfeld meegezongen en gedanst met de bekende tunes die het Belgische SquarElectric ten gehore zal brengen. Kortom, dit festival MAG je niet missen!

Heb je nog geen kaartje? Bezoek dan www.discover-this.nl en koop je kaartje online voor €15,-

Discover Festival 2012 heeft al plaatsgevonden

Let op! Discover Festival 2012 startte op zaterdag 12 mei 2012.
Dat is 4358 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Vanaf station Delft Zuid (14 minuten lopen)
Neem vanaf het perron de trap omhoog en sla bovenaan linksaf. Blijf het viaduct volgen en neem, nadat u over het water bent gegaan de eerste afslag links (naar beneden). Ga onderaan rechtsaf de Rotterdamseweg op. Na minder dan 500 meter vind je aan je linkerhand het festivalterrein.