Festival: Good heavens! Festival 2012

do
17
mei

Good heavens! Festival 2012

Oldenzaal, Nederland

Good Heavens! is een jaarlijks terugkerend festival dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd op het recreatieterrein 'het Hulsbeek' in Oldenzaal.

Good Heavens! is een GRATIS festival, dat zich kenmerkt door een brede programmering verspreidt over drie podia. Verschillende artiesten, van elk een ander genre, zodat er voor iedereen een muzieksoort is op het festival. Good Heavens! geeft naast bekende artiesten, zoals vorig jaar Miss Montreal, de Fakkelbrigade en Kensington, ook lokale en startende artiesten de kans om hun muziek ten gehore te brengen voor een groter publiek.
Er worden verschillende creatieve workshops georganiseerd, enkele voorbeelden hiervan zijn theaterworkshops, cabaretworkshops en graffitiworkshops. Tijdens het festival wordt er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens, zodat je de hele dag door kan op het festivalterrein van Good Heavens!.

Stichting Good Heavens! heeft als doel het opzetten van een laagdrempelig festival. Dit is terug te vinden in onder andere:
•de uitstraling;
•de activiteiten op het terrein;
•de indeling van het festivalterrein;
•de kosten voor u als bezoeker.

Elk jaar wordt er groter uitgepakt! Zorg er dus voor dat je op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei, op het Good Heavens! festival aanwezig kunt zijn, om te genieten van de verschillende optredens.

Good heavens! Festival 2012 heeft al plaatsgevonden

Let op! Good heavens! Festival 2012 startte op donderdag 17 mei 2012.
Dat is 4332 dagen geleden.

FESTIVAL GRATIS

Dit festival was gratis toegankelijk.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het festival wordt gehouden op het Hulsbeek-terrein aan de rand van Oldenzaal.
Er wordt een pendelbus ingezet vanaf centraal station Oldenzaal naar het festival.

Good heavens! Festival 2012 artiesten op de podia

Good heavens! Festival 2012 artiesten op de podia

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST