Festival: KanaalPOP 2012

do
13
sep
vr
14
sep
za
15
sep

KanaalPOP 2012

Zuidhorn, Nederland

KanaalPOP viert eerste lustrum met internationale line-up!

Ook dit jaar is het muziekfestival weer GRATIS toegankelijk voor jong en oud.
En....dit jaar wordt er 3 dagen feest gevierd!

Het KanaalPOP weekend wordt op donderdag 13 september afgetrapt met de jaarlijkse Party del Sol. Party del Sol zal beginnen om 19:00 uur en is hosted by JPackMC.

Op vrijdag 14 september is kanaalpopNL. Artiesten van Nederlandse bodem staan in Zuidhorn op het podium. Rene Becker, Kevin Paré en Burdy zullen er samen met DJ Olaf een te gekke avond van maken.

En dan als knallende afsluiter: zaterdag 15 september KanaalPOP!
Om 12:00 uur zal eerst de traditionele KanaalPOP parade plaatsvinden. Alle kinderen worden opgeroepen om verkleed hieraan deel te nemen. De parade zal dwars door Zuidhorn de kinderen en hun ouders naar het festivalterrein leiden waar ook dit jaar weer een Kids Area is ingericht. Dit alles onder muzikale begeleiding van de Mama's en de Papa's.
Voorgaande vier jaren stonden er regionale en nationale artiesten op het podium van KanaalPOP. Dit jaar zullen er voor het eerst ook twee internationale artiesten optreden; Wallace Vanborn en Great Mountain Fire. Wallace Vanborn speelde eerder onder andere op Eurosonic/Noorderslag, Pukkelpop en Sziget en wordt gezien als één van de meest veelbelovende live rockacts van 2012. Great Mountain Fire was ook te zien op Eurosonic/Noorderslag en bij De Wereld Draait Door. Sindsdien prijkt de bandnaam regelmatig op Nederlandse festivalposters.
Maar allereerst is er tussen 14.00-16.00 uur ruimte voor jong talent uit de regio; Discant Cousins, Ten Years Today en Workout.
Ook zullen de toppers van de afgelopen vier jaar weer terugkeren op het KanaalPOP podium als Spotrockers, Switch, Tof Partyband, MakeBelieve, Asman en KUG.

KanaalPOP 2012 heeft al plaatsgevonden

Let op! KanaalPOP 2012 startte op donderdag 13 september 2012.
Dat is 4211 dagen geleden.

FESTIVAL GRATIS

Dit festival was gratis toegankelijk.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Fiets, auto, trein, bus: makkelijk bereikbaar!

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

HISTORIE

KanaalPOP 2013