Festival: Woodstock aan de Waal 2011

vr
24
jun
za
25
jun
zo
26
jun

Woodstock aan de Waal 2011

Tiel, Nederland

Teus en Roos Verduin van Stadscafé Hexagon hebben de stichting MaTCH opgericht die het gratis toegankelijke hippiefestival gaat organiseren. Voor 2011 is het concept van de evenementenagenda van de gemeente Tiel gepubliceerd en daarin is het hippiefestival ‘Woodstock aan de Waal’ opgenomen op 24, 25 en 26 juni.

De basis is natuurlijk muziek, uit de 60-er en 70-er jaren als opvolging van het grote voorbeeld: het hippiefestival Woodstock uit 1969. Vele lokale en regiobands zijn inmiddels al aangeschreven om op het muziekpodium een optreden te verzorgen. Zij kunnen tussen een half en een heel uur optreden. De hoofdact duurt maximaal twee uur en alle muzikanten en bands dienen enkele nummers van het Woodstock-repertoire te spelen.

Verder komt er een ART-podium, waar alle vormen van toneelkunsten plaats vindt zoals toneel, dans, musical, dichten en verhalen vertellen. Ook een kleine braderie maakt deel uit van het festival. Producten die betrekking hebben op de hippietijd mogen verkocht worden, zoals kleding, bijouterie, muziek en muziekinstrumenten. Een gedeelte van het terrein wordt beschikbaar gesteld voor kunstenaars. Zij zullen naast de verkoop van hun creaties ook workshops houden.

De stichting is op zoek naar vrijwilligers die gedurende het festival (ook opbouwen en afbreken) hun medewerking willen verlenen. Verder wordt gezocht naar veel technische vrijwilligers die het festival terrein op orde brengen en houden, zoals elektriciens, timmerlieden en mensen voor geluid en licht.

De stichting krijgt alleen inkomsten uit de verkoop van dranken en de verhuur van kraampjes en verkoopwagens. Daarnaast hoopt zij niet alleen op een subsidie van de gemeente, maar ook op de inbreng van het bedrijfsleven die naast donatie ook materialen tijdelijk gratis ter beschikking kan stellen.

Woodstock aan de Waal 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Woodstock aan de Waal 2011 startte op vrijdag 24 juni 2011.
Dat is 4658 dagen geleden.

FESTIVAL GRATIS

Dit festival was gratis toegankelijk.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Tijdens Woodstock a/d Waal komen er veel mensen naar Tiel. Houd daarom rekening met grote (verkeers)drukte in en rond de stad op alle 3 de dagen.
Bezoekers wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen.

Voorafgaand aan het festival zal op de website uitgebreide informatie worden geplaatst over de bereikbaarheid

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

HISTORIE

Woodstock aan de Waal 2015

Woodstock aan de Waal 2014

Woodstock aan de Waal 2013

Woodstock aan de Waal 2012