Festival: Festival Afrique-Carib 2011

zo
26
jun

Festival Afrique-Carib 2011

Almere, Nederland

Festival Afrique-Carib opent op zondag 26 juni de verborgen schatten die de culturele rijkdom van Afrika en het Caribisch Gebied bezitten. Dit doet zij, van 13 tot 22 uur op het Stadhuisplein in Almere, onder het motto: “Crossing Borders by Building Bridges”. Diverse (ongekende) muziek genres van internationale en lokale topacts op twee podia, heerlijk exotisch culinair, een kinderdorp en een kleurrijke markt zijn gratis te beleven. Het Stadhuisplein in Almere wordt op zondag 26 juni, de zese editie, omgetoverd in een Afrikaans Caribische walhalla die jij absoluut niet wilt missen.

Op Festival Afrique-Carib ben je gegarandeerd van een divers en vernieuwende muzikale traktatie dat je niet stil kan laten zitten of staan.

Festival Afrique-Carib 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Festival Afrique-Carib 2011 startte op zondag 26 juni 2011.
Dat is 4658 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Openbaar Vervoer:
Het Stadhuisplein in Almere ligt op loopafstand van het station van Almere Centrum. Loopt u vanaf het CS de Marktmeesterstraat in. Het verlengde van deze straat is het Stadhuisplein. Met de bus, uitstappen bij bushalte Stadhuisplein.

Met de auto:
Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u graag naar www.anwb.nl.

Parkeergarages in de buurt:
Flevogarage, Krakelinggarage, Leerlinggarage, Metropolegarage, Regisseurgarage, Muntgarage, Schippergarage, Schoutgarage en Stadhuisgarage.

Festival Afrique-Carib NIEUWS

HISTORIE

Festival Afrique-Carib 2012

Festival Afrique-Carib 2010

Festival Afrique-Carib 2007