Festival: Entourage 2013

do
09
mei

Entourage 2013

Bergen op Zoom, Nederland

Op Hemelvaartsdag 9 mei aanstaande is het tijd voor de eerste editie van Entourage. Deze Big Show mag je niet missen. Het festival wordt gehouden op evenemententerrein de Boulevard in Bergen op Zoom.

Van 1 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds kun je non stop genieten van muziek van onder meer Fresku. Deze rapper won vorig jaar de State Awards in de categorie beste Artiest en beste Album. Zijn optreden is een emotionele rollercoaster waar goede rap en humor elkaar ontmoeten.

Je kunt je laten gaan tijdens het optreden van Mr. Polska. Waar twee jaar geleden nog bijna niemand van hem gehoord had, is hij nu niet meer weg te denken in het popcircuit.

Daarnaast geven La Fuente & Mc Iceman een onvervalste house-set weg. Ook Lady Bee komt langs, wat minder mensen weten is dat zij naast haar vocale kwaliteiten ook een getalenteerd dj is.

De avond wordt afgesloten door niemand minder dan FeestDJRuud. Hij breekt de tent af zoals hij dat op zoveel plaatsen doet. Met 50 aanvragen per week zijn we blij dat hij op Entourage staat. Door tot het einde!

Organisator Focus Events plaatst speciaal voor dit spektakel een overdekte Arena. Bekijk hieronder de volledige programmering:

La Fuente & MC Iceman
Fresku
Mr Polska
Lady Bee
FeestDJRuud
BIGGI
FS Green
Sebastian Floris
Zawdi MC
Coen Dacosa


Volg Entourage Event ook op Facebook en voeg Entourage toe aan je eigen Facebookagenda.

Ticketverkoop:
De ticketverkoop startte maandagavond 25 februari om 21.00u, kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic en alle landelijke Primera Stores. Er zijn 3 verschillende tickets te koop waaronder 2 exclusieve tickets! (Alle prijzen zijn exclusief fee)

* Regular Tickets: €17,50
* 250 VIP Tickets: €30,- (Inclusief VIP-deck en hapjes)
* 50 Vriendentickets: €75,- (1 ticket voor jou en 4 vrienden, alleen online verkrijgbaar, op = op!)

Entourage 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! Entourage 2013 startte op donderdag 09 mei 2013.
Dat is 3975 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Adres:

Boulevard Noord 8
4617HD, Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is tevens met de NS bereikbaar.

Entourage 2013 artiesten op de podia

Entourage 2013 artiesten op de podia