Festival: Imagine Festival 2011

vr
01
jul
za
02
jul

Imagine Festival 2011

Brussel, België

Op 1 en 2 juli 2011 staat de Botanique in Brussel in het teken van Imagine Festival. Het beste jong talent uit 7 Europese landen probeert dan elkaar te overtreffen in deze internationale muziekwedstrijd waar alle genres aan bod komen.

Het festival opent zijn deuren op vrijdag 1 juli om 18u met de Belgische nationale finale gepresenteerd door Stéphanie Coerten. Dan nemen de 10 beste groepen uit Vlaanderen en de Franstalige gemeenschap het tegen elkaar op voor een plaats in de internationale finale. Steve sluit de avond af tijdens een “indiestyle” afterparty in Café Bota.

Op zaterdag gaat er in de Orangerie van de Botanique een show door met finalisten uit Kroatië, Frankrijk, Noorwegen, Roemenië, Slovenië, Zweden en België. In de Rotonde wordt je verrast door Imagine winnaars uit vorige edities en verschillende guest acts; Madame’s Tout Le Monde, Geppetto and the Whales, Melting Time, Opmoc en een guest optreden van Lucy Lucy!. Muzikant Bai Kamara JR. praat de show aan elkaar.

Er worden ook tal van activiteiten georganiseerd met showcases van onder andere Academix DJ academie, lokale muziekorganisaties een "All Styles Welcome" fototentoonstelling, leuke gadgets en nog veel meer.

We eindigen in stijl met een afterparty vanaf 23u in Café Bota met de Compact Disk Dummies, en DJ LeFtO (Brownswood Records / StuBru)

Prijs:
1 Dag = €5
Combi = €7

Presales op: Ticketnet / FNAC / Botanique

Imagine Festival is een non-profit evenement georganiseerd door JMI, Jeugd en Muziek en Les Jeunesses Musicales. Het maakt deel uit van JMI’s Imagine programma.

Imagine Festival 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Imagine Festival 2011 startte op vrijdag 01 juli 2011.
Dat is 4652 dagen geleden.

Bevestigde artiesten

Er zijn (nog) geen bevestigde artiesten bij Festivalinfo bekend voor deze editie van Imagine Festival.

Gebruik onze submit als jij wel bevestigingen weet.

REISINFORMATIE

Trein : Noordstation (Brussel Noord) slechts 5 minuten te stappen
Dienstregelingen en informatie op : www.nmbs.be
Metro : Lijnen 2 en 6 - Kruidtuin halte Botanique
Trams & Bus : Trams 92 en 94, Bus 61 - Kruidtuin halte
Dienstregelingen en informatie op : www.mivb.be
De Lijn : Bussen 270, 271, 272 et 358

HISTORIE

Imagine Festival 2009