Festival: Memories 2011

vr
01
jul

De lente is begonnen, maar wij hebben de zomer al in onze bol. Hoe zit dat met jou? Een koud biertje, een Fatboy en loungen maar! En ben je even klaar met loungen dan begeef je je tot een van de podia. We presenteren je een mix van muziekstijlen op 4 podia met de dikste beats, grootste lichtshows en vetste muziek.

Na het succes van vorig jaar komen we dit jaar met een nieuwe Memories. Gezelliger, uitgebreider, harder en vooral grootser in alle opzichten dan de vorige editie. Meer dan 40 DJ’s komen draaien in 4 area’s. En of je nu van Techno, Hardcore, House of 80’s & 90’s en classics houdt. Iedereen komt aan zijn trekken tijdens deze 2e festivaleditie.

Memories is een festival waarbij o.a. jonge DJ’s uit de regio de kans wordt gegeven om eens te draaien voor een groot publiek. Een uniek concept dat Memories onderscheid van andere festivals. Natuurlijk hebben we voor jullie naast al dit jonge talent ook wat groot, internationaal talent weten vast te leggen.

Memories wordt dit jaar gehouden op Vrijdag 1 Juli. De deuren gaan open om 18.00 uur en het zal eindigen om 01.00 uur. Een kaartje kost 15 Euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Parkeren
Het festivalterrein is uiteraard ook te bereiken met de auto. Je kunt het beste parkeren op het festivalterrein op de daarvoor bestemde plaatsen. De organisatie zal zorgen voor meer dan genoeg plaatsen om jouw auto neer te zetten.

Wij als organisatie juichen het toe als je op de fiets komt. Daarom zorgen wij ook voor voldoende ruimte om je fiets te stallen. Je kunt op deze manier het dichtst bij het evenementterrein komen. En niet heel onbelangrijk: Je kunt een lekker biertje drinken zonder je zorgen te maken.

Memories 2011 heeft al plaatsgevonden

Let op! Memories 2011 startte op vrijdag 01 juli 2011.
Dat is 4653 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Memories wordt gehouden aan de Aakantstraat in Heeswijk-Dinther. Je kunt jouw route uitstippelen op www.9292ov.nl. De dichts bijzijnde bushalte is nog geen 1 minuut lopen van het festival terrein.

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST