Festival: The Love Below 2013

vr
24
mei

The Love Below 2013

Rotterdam, Nederland

Met gepaste trots presenteert de Rotterdamse dj en producer D-Ribeiro vanaf 24 mei aanstaande zijn resident-dj-avond in BIRD: The Love Below. Een avond vol deep soulful house, disco, breaks en hiphop met een vleugje techno. Met op deze eerste avond als speciale gast Craig Smith (6th Borough Project).

D-Ribeiro vormt zonder meer één van de grootste dj/producerstalenten van Nederland. Deze gedreven jonge Rotterdammer met Kaapverdische roots staat bekend om zijn eigenzinnige en soulvolle elektronische geluid. Als dj is hij de norm al ruimschoots ontstegen en slaat hij moeiteloos een brug tussen techno, house, disco en deephouse. Als producer kan hij zich inmiddels ook beroepen op een trouwe schare fans, waaronder mensen als Josh Wink en DJ Rolando. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière: een volwaardige eigen clubavond die zich concentreert op zijn eigen sound en de artiesten die hij graag een podium wil bieden.

Tijdens de eerste editie van The Love Below heeft D-Ribeiro een speciale gast uit Edinburgh uitgenodigd: Craig Smith. Hij is reeds twintig jaar actief als dj en producer onder verschillende aliassen, maar maakt de laatste jaren vooral furore onder de naam 6th Borough Project met releases op het label Delusions of Grandeur van Jimpster en optredens op toonaangevende feesten over de gehele wereld. Dit zal de eerste keer zijn dat 6th Borough Project te horen is in Rotterdam, iets wat de doorgewinterde liefhebber en iedereen die houdt van pure soulvolle housemuziek niet wil missen!

Aanvang: 23.00 uur
Toegang: € 8,99
Tickets: https://bird.stager.nl/web/tickets/5735
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

The Love Below 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! The Love Below 2013 startte op vrijdag 24 mei 2013.
Dat is 3960 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Raampoortstraat 26
Rotterdam

Goed te bereiken met het openbaar vervoer.