Festival: RascalFest 2013

vr
24
mei
za
25
mei

RascalFest 2013

Nederweert, Nederland

Nieuw festival in Nederweert dat verder gaat waar Nederweert Open Air stopte. RascalFest presenteert 15 bands: lokaal, regionaal, nationaal, internationaal. Allen voor geen kleintje vervaard. Hoe het ook zij het eerste Nederweerter festival bij De Bengele in Nederweert, smaakt nu al naar meer.

Op 24 mei is de entree gratis, op 25 mei mag je binnen voor 7 euro, jongeren onder de 16 mogen op beide dagen gratis binnen.

RascalFest 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! RascalFest 2013 startte op vrijdag 24 mei 2013.
Dat is 3960 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het festival vindt in het dorp Nederweert plaats, op het evenemententerrein van de Bengele.

Openbaar vervoer
Wil je met het openbaar vervoer naar RascalFest klik dan hier voor actuele reisinformatie van het openbaar vervoer www.9292ov.nl. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op de Lindenstraat en ligt circa 500 honderd meter van het festivalterrein. De reistijd vanaf en naar het station van Weert is ongeveer 15 minuten.

Met de fiets
Natuurlijk is RascalFest ook per fiets bereikbaar. In het kader van het klimaat juichen we dit zelfs toe. Direct bij de ingang van het festivalterrein is een fietsenstallingen aanwezig waar je je stalen ros kunt stallen.

Met de auto
Vanuit Eindhoven
Volg de A2/E25 richting Maastricht. Neem de afslag Nederweert (afslag 39). Ga bij de stoplichten linksaf. Rij het McDonalds restaurant voorbij. Ga bij het eerstvolgende kruispunt linksaf. Er is een parkeerroute aangegeven. Volg de borden, en parkeer de auto op de hiervoor aangewezen locaties. .

Vanuit Maastricht
Volg de A2/E25 richting Eindhoven. Neem de afslag Nederweert (afslag 39). Ga bij de stoplichten rechtsaf. Rij het McDonalds restaurant voorbij. Ga bij het eerstvolgende kruispunt linksaf. Volg de routeaanwijzingen, en parkeer de auto op de hiervoor aangewezen locaties.

Vanuit Venlo
Volg de N275 richting Nederweert. Ga de Zuid-Willemsvaart over. Ga bij het eerstvolgende kruispunt rechtsaf. Volg de routeaanwijzingen, en parkeer de auto op de hiervoor aangewezen locaties.

HISTORIE

RascalFest 2016

RascalFest 2014