Festival: Festival voor het Afrikaans 2013

vr
14
jun
za
15
jun
zo
16
jun

Festival voor het Afrikaans 2013

Den Haag, Nederland

De tweede editie van het Festival voor het Afrikaans vindt van 14 t/m 16 juni 2013 plaats in het Theater aan het Spui in Den Haag.

Het festival is een eerbetoon aan het Afrikaans en zijn miljoenen sprekers. Het Afrikaans is een taal die verwant is aan het Nederlands en is na meer dan 360 jaar aan de zuidpunt van Afrika nog steeds voor Nederlandstaligen te verstaan. Tijdens het Festival voor het Afrikaans staan de Afrikaanse taal en cultuur centraal met zijn muziek, literatuur, toneel, film en cabaret. De zanger Stef Bos zei eens dat het Afrikaans een mooie spiegel op het Nederlands biedt. En dit festival biedt deze spiegel zeker!

In vijf dagdelen (vrijdagavond, zaterdag-dag, zaterdagavond, zondag-dag en zondagavond) wordt u meegenomen naar de wondere wereld van het Afrikaans. De entreeprijs voor de avondprogramma's is €22,50 en de dagprogramma's kosten €17,50. Een passe-partout (voor de zaterdag of zondag) kost €35,00.

Met meerdere zalen/podia hebt u ruime keuze om te besluiten welke optredens, films, debatten enz. u wilt bijwonen. Let op: de meeste artiesten treden niet elk dagdeel op. U kunt het volledige programma vinden op onze website.

Festival voor het Afrikaans 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! Festival voor het Afrikaans 2013 startte op vrijdag 14 juni 2013.
Dat is 3937 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het Festival voor het Afrikaans vindt plaats in het Theater aan het Spui in Den Haag.

Theater aan het Spui
Spui 187
2511 BN Den Haag
Nederland

U kunt het beste op de website van het Theater aan het Spui kijken voor de routebeschrijvingen van verschillende vervoersvormen.

Festival voor het Afrikaans 2013 artiesten op de podia

Festival voor het Afrikaans 2013 artiesten op de podia