Festival: ImpressFest 2013

di
18
jun
t/m
za
22
jun

ImpressFest 2013

Groningen, Nederland

ImpressFest is een vijfdaags festival georganiseerd door het Noorderpoort School voor de Kunsten in Groningen. Tijdens het ImpressFest verzorgen studenten van de opleidingen Artiest, Muziek, Art & Design, Evenementenorganisatie, Audiovisuele Productie, Podium- en Evenemententechniek een festival vol met kunst, theater, film en muziek!

De voorbereidingen van de 3e editie op 18 t/m 22 juni 2013 zijn al in volle gang. Op deze website vind je alle nodige informatie en leer je de artiesten en muzikanten die op zullen treden volop kennen. Lees hun biografieën, luister naar hun werk en krijg alvast een voorproefje van wat ImpressFest jou gaat brengen!

De ImpressFest voorstellingen en concerten zijn voor alle leeftijden. Speciaal voor kinderen worden er toneelvoorstellingen en workshops gehouden waarin ze alles leren over muziek, kunst en theater. Volwassenen kunnen tijdens het seminar met elkaar in discussie rondom het thema “Kunst, kun je dat eten?”.

Kort samengevat: Een festival voor jong en oud om nooit te vergeten!

ImpressFest 2013 heeft al plaatsgevonden

Let op! ImpressFest 2013 startte op dinsdag 18 juni 2013.
Dat is 3952 dagen geleden.

Bevestigde artiesten


REISINFORMATIE

Het terrein is 10 minuten lopen van het Centraal Station Groningen. Vanaf het station gaan er ook bussen naar de locatie.
Er zijn parkeermogelijkheden.

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

HISTORIE

ImpressFest 2016