Winnen: 3x2 kaarten The Powerfest in de Melkweg

Door Frits89 op 18 mei 2011 - 17:14 1 The Powerfest is hét festival dat zowel nieuwe upcoming bands als bruut oldskool geweld combineert en zich focust op een eigenzinnige mix van emo, (post-)hardcore, punk, metal, crunkcore en crossover. Aangezien de Melkweg al jaren hét poppodium is voor dergelijke bands en meerdere zalen heeft, is de Melkweg de perfecte locatie voor The Powerfest. Dit jaar staan o.a. op het programma Bring Me The Horizon, Escape The Fate, Anti-Flag, Rolo Tomassi en Young Guns.

The Powerfest 2011 vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 3x2 combitickets weggeven voor dit evenement.

Maar voor zo een mooie prijs moet je natuurlijk wel iets doen, laat zien op een foto hoeveel Power je hebt. Wees zo origineel en creatief mogelijk! En misschien maak jij kans op de tickets.

Stuur je ultieme Power-foto voor 24 mei naar [email protected] onder vermelding van 'The Powerfest' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fotosnews.gif2

FESTIVALINFO-SFEERFOTOGRAAF WINT TNT POST WORLD...Dijana Zupanovic is de grote winnaar van de TNT Post World Press...

frontstage2

LONDON CALLING, GAGA EN MEER IN FRONTSTAGE RADIO! De woensdag staat traditiegetrouw weer in het teken van Fronstage Radio....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.