OVER FESTIVALINFO: Over Festivalinfo

Festivalinfo werd gelanceerd in 2001 en is destijds begonnen als hobbyproject van Rob van der Zwaan. Festivalinfo.nl heeft zich ontwikkeld tot de grootste en meest bezochte festivalwebsite van Nederland en Vlaanderen. Begin 2005 werd als logische uitbreiding op Festivalinfo, Podiuminfo ontwikkeld. Een site die ook al is uitgegroeid tot een 'household name' onder festival en concertbezoekers.

Het primaire doel van Festivalinfo is het bieden van een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht van de muziekfestivals die gehouden worden in Nederland en Vlaanderen, van elke grootte en in elk denkbaar muziekgenre. Via Podiuminfo.nl wordt er naar gestreefd om een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht te geven van de vele grote en kleine concerten en andere evenementen die gehouden worden in Nederland en Belgie.

Festivalinfo en Podiuminfo zijn geen geruchtensites: er wordt alleen informatie geplaatst wanneer deze op enige wijze bevestigd is.

For those that helped out Rob ...we salute you!

Festivalinfo kan alleen bestaan dankzij een bonte verzameling muziekliefhebbende vrijwilligers, die hebben meegeholpen aan het bouwen van de site, danwel informatie hebben geleverd of recensies hebben geschreven.

In willekeurige volgorde zijn dit.:
Dwerg, Frank, Paul, Marcel, Hans, Ditte, Krist, Ralf, Ullie, Jazza, Yeahroen, Kip, Mindstorm, Bgboy, Habakuk V, dr. B-side, Denise, Martijn, Michiel, Sander, Janneke, Namita, Monika, Sjaak, Onno, Arjan, Jap en nog heel veel andere mensen.

Verder bedanken we alle mensen die informatie leveren via onze submit functie. Zonder deze informatie zou Festivalinfo nooit zo compleet zijn.

Hier lees je meer over Festivalinfo:
contactgegevens
adverteren
disclaimer