OVER FESTIVALINFO: Festivalinfo app

Tof dat je interesse hebt in onze Festivalinfo app! Sinds 2001 is Festivalinfo.nl de plek voor al je festival voor- en -napret! Met onze Festivalinfo web-app willen we je ook op de festivalweide van dienst zijn!Daarom hebben we http://m.festivalinfo.nl/ in het leven geroepen. Via deze pagina bieden wij je blokkenschema’s, informatie over de optredende artiesten, plattegronden en nog veel meer van de grootste en belangrijkste festivals in Nederland en België.screenshot Festivalinfo app

Het doel van de app is om festivalbezoekers van deze festivals op het festivalterrein te voorzien van de alle informatie die daar nodig is. Denk hierbij onder andere aan: blokkenschema's, plattegronden en informatie over de spelende artiesten. Doordeweeks is met de Festivalinfo app bovendien altijd het laatste festivalnieuws te lezen.

Offline modus
Onze web-app heeft een offline modus, dus je hebt niet eens per se internetverbinding nodig om hem te gebruiken. In deze offline modus gaat de telefoon van je batterij natuurlijk veel langer mee. Geen overbodige luxe op een festival! Om de offline modus te gebruiken zoek je (met internetverbinding) het festival op in onze app en druk je op ‘Zet festival offline’. Voilà! Vanaf nu staat het blokkenschema, alle informatie over de optredende bands en de festivalplattegrond op je telefoon!

Wacht niet langer en gebruik onze Festivalinfo app!

Organiseer jij een festival en wil je gebruik maken van de Festivalinfo app?
Dit kan! Neem contact op via [email protected]. Feedback via ditzelfde emailadres wordt erg gewaardeerd.