Winnen: 3x2 kaarten The Powerfest + Converse schoenen

Door Frits89 op 24 mei 2011 - 17:48 1 Vorige week plaatsten wij al de ticketactie voor de komende editie van The Powerfest in de Melkweg. Daar zijn al een aantal erg leuke inzendingen voor binnengekomen. En alsof het allemaal nog niet genoeg was is de te winnen prijs nu ook nog eens uitgebreid. De winnaars zullen niet alleen een tweetal kaarten krijgen voor The Powerfest, maar per pakketje kaarten is er ook een paar van deze mooie Converse schoenen bijgekomen:




The Powerfest 2011 vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 3x2 combitickets weggeven voor dit evenement. En nu dus ook een aantal Converse schoenen.

Maar voor zo een mooie prijs moet je natuurlijk wel iets doen, laat zien op een foto hoeveel Power je hebt. Wees zo origineel en creatief mogelijk! En misschien maak jij kans op de tickets en schoenen.

Stuur je ultieme Power-foto naar [email protected] onder vermelding van 'The Powerfest' en vermeld in het mailtje je volledige naam.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



roskilde

TV ON THE RADIO NAAR ROSKILDETraditiegetrouw voegt de organisatie van Roskilde op woensdag een aantal...

sziget 20114

SMASH MOUTH NIET NAAR SZIGET De Amerikaanse rockband Smash Mouth heeft door persoonlijke...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.