Twisted Sister, Sonata Arctica e.a. naar Forces Of Metal

Door Marz667 op 15 november 2011 - 15:10 1 Het Amerikaanse Twisted Sister komt naar Forces Of Metal. De glammetalband van de 56-jarige Dee Snider stond in 2010 voor het laatst in Nederland en deed toen Bospop aan.

Ook Where Angels Suffer, Sonata Arctica, Manigance, Elvenking, Human Demise, Achren en Grog zijn bevestigd voor het festival in Eersel. Een dagkaart zal tot 1 januari voor 65 euro over de toonbank gaan en een combikaart inclusief camping kost 99 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kwakoefestivalnews

AANMELDRONDE KWAKOEFESTIVAL-ORGANISATOR TOT 1 DECEMBERHet organiseren van het Kwakoefestival in stadsdeel Zuidoost wordt weer een...

Snowbombingnews

SNOOP DOGG EN MEER VOOR SNOWBOMBING 2012 Nadat eerder o.a. Groove Armada en Netsky bekend waren gemaakt komen daar nu...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
di 15 nov 2011 15:32

SnarfLiono Blijf me afvragen waar de organisatoren van dit gebeuren met hun hersens zitten. Of er moet enorme belangstelling zijn uit Duitsland (meer dan genoeg eigen festivals met harde muziek), Belgie (enorm veel festivals indezelfde periode ook nog) of Frankrijk (wie gaat er vanuit Frankrijk even naar Eindhoven rijden hiervoor), met ook nog eens bands waarvan ik van de meeste niet eens heb gehoord en dan met zulke prijzen, dat gaat nooit door, onmogelijk!!!

 2
Avatar Ventje
di 15 nov 2011 15:39

Ventje Ja dat denk ik eerlijk gezegd ook Snarf.

Ze willen namen die weinig op andere festivals komen. Een reden waarom ze niet op andere festivals komen is 'geen animo voor' lijkt mij.

 1
Avatar bartjudo
di 15 nov 2011 15:44

bartjudo Dit wordt een mooie flop..

 0
Avatar paingrief
di 15 nov 2011 17:07

paingrief En dan te bedenken dat Fields of Rock waarschijnlijk ook weer in NL gaat plaatsvinden...

 0
Avatar Churchill
di 15 nov 2011 17:56

Churchill Inderdaad paingrief en dan waarschijnlijk met Black Sabbath en/of =VH= als headliners...mooi initiatief dat FoM, dat wel. Ik hoop dat ze het redden maar vrees ook van niet.

 0
Avatar Crevan
di 15 nov 2011 18:21

Crevan Stel: FoM flopt. Misschien is het dan toch niet zo gek dat Mojo geen metalfestivals meer doet. Tenzij de organisator van FoM in een gekke bui lekker hoge prijzen voor hun tickets neerzette.
Aan de andere kant zou het wel weer een statement zijn naar Mojo als dit een succes werd. Twisted Sister rockt wel.

 0
Avatar SnarfLiono
di 15 nov 2011 18:27

SnarfLiono Waarschijnlijk zijn de organisatoren toch fans met wat contacten om zulke dingen te organiseren en hebben ze een paar keer op de Magic Circle dingen in Duitsland rond gelopen en denken ze dat zoiets hier ook wel kan. Ten eerste wonen er in Dld 70 miljoen fans en zijn er meer fans van die gespierde "true metal, death to false metal" brallers met hun geoliede lijven en grote zwaarden. Dat van Fields of Rock is trouwens goed nieuws als het zo gaat gebeuren!!!

 0
Avatar SnarfLiono
di 15 nov 2011 18:39

SnarfLiono Ik zou Twisted Sister dan ook graag een keer zien, alleen is het de enige band op deze affiche die ik graag zou willen zien (en op Manowar na heb ik van de rest nauwelijks gehoord).

 0
Avatar Ace2000
di 15 nov 2011 18:45

Ace2000 Ik denk dat het succes van een festival toch vooral ligt bij aansprekende bands boeken en zorgen dat de organisatie(catering/sanitair/geluidskwaliteit)fatsoenlijk is zodat mensen niet een volgende editie afghaken. deze line - up zegt my niks. Het laaste Mojo festival (Sonisphere) had slechts 7 namen die slecht bij elkaar pasten.

Fields of Rocks 2005 (4 podia) was wel een leuk festival met gevarieerde line up. Maar blijkbaar is zo'n Graspop-achtige setup niet winstgevend genoeg tegenover losse concerten (zoals de huidige strategie is).

 0
Avatar jos_theboss22
di 15 nov 2011 19:07

jos_theboss22 twisted sister is een gave live act. Verder staan er tot mijn mening iet wat te veel heavy metal acts waar ik weinig mee heb.

 0
Avatar graspop20
di 15 nov 2011 22:42

graspop20 Manowar, Twisted Sister, Sonata Arctica, Jettblack en Edguy zijn mij die 100 euro neit waard. Wel mogen ze zeker toegevoeg wordena an de graspop line-up. Zou het erg jammer vinden als FOM een rede is waarom ze neit op GMM zullen staan.

 0
Avatar BasP
wo 16 nov 2011 00:10

Wrong Sterke line-up, binnenkort ticket scoren. Ben blij dat dit festivals niet de standaard namen heeft die elk jaar terug komen op Graspop, Bospop (en/of nu Fields of Rock). En tuurlijk komen er een boel Duitsers op af, Eindhoven is niet ver van onze oosterburen.

 0
Avatar edje1320
wo 16 nov 2011 06:55

edje1320 Er komen een fors aantal bands die ik wil zien. Dus binnenkort ook eventjes ticket bestellen.

Mochten ze ook allemaal op GMM staan, wat ik niet denk, dan zie ik ze 2x. Geen probleem !!

 0
Avatar Maiden77
wo 16 nov 2011 12:20

Maiden77 Eindelijk weer een fatsoenlijk hardrock/metal festival in Nederland. FOR moet ik eerst nog zien of dat gaat gebeuren komend jaar. Ik vind dat ze juis wel sterke bands hebben binnen gehaald. Overweeg wel een ticker te kopen. In plaats van festival op voorhand meteen afzeiken kan je het ook ene kans geven. Locaties in Nederland zijn door alle regeltjes en verplichtingen niet zo makkelijk. Ik zeg goed initiatief en ik hoop dat het zal slagen.

 0
geen avatar
vr 18 nov 2011 13:52

Niamen Ik zou haast zeggen dat we gewoon met zijn alle een kaartje moeten kopen gewoon om de mensen van Mojo een middelvinger te kunnen geven. Helaas staan er momenteel te weinig namen waarvan ik warm wordt. Wat betreft FoR/soniphere en andere gelijke Mojo dingen. Leuk maar de afgelopen edities waren stik duur en belachelijk geregeld(vip ticket voorbeeld bij Sonisphere).

Ik vermoed dat een goede graspop achtige festival in nederland best zou werken helaas zit alleen Mojo hier als grote speler die meteen alle grote namen boeken waardoor een ander festival daardoor geen kans kan maken.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.