Overzicht randactiviteiten Eurosonic Noorderslag

Door Marz667 op 03 januari 2012 - 14:14 1 Niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag? Klik dan hier voor alle geprogrammeerde artiesten die ook buiten Groningen zullen optreden. Of wil je gewoon meer hectiek naast het officiële programma? Wij geven een overzicht met alle randactiviteiten in Groningen.

MakeBelieve, PLeaSe!, The Jacks, The Phantom Four e.a. spelen op Altersonic. De 6e editie wordt gehouden op donderdag 12 en vrijdag 13 januari in het centrum van Groningen. Klik hier voor meer informatie.

Net als vorig jaar is Eurosonic Air onderdeel van de programmering van Eurosonic. Op dit gratis toegankelijke podium op de Grote Markt staan op donderdag 12 en vrijdag 13 januari o.a. Selah Sue, De Jeugd Van Tegenwoordig en The Asteroids Galaxy Tour. Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari worden bij de Plato en Coffee Company in de Oude Ebbingestraat veel instore sessies gehouden. De gratis dagprogramma's bevatten o.a. James Vincent McMorrow, Jamie N Commons en Eefje de Visser. Klik hier voor meer informatie.

GrunnSonic biedt tijdens Eurosonic Noorderslag op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2012 een gratis toegankelijk programma in Café Koster en Buckshot Café. Het festival biedt Gronings talent de kans zich te presenteren. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens Eurosonic/Noorderslag vindt er een speciale editie plaats van de akoestische sessies in de Graansilo. The Black Atlantic, Awkward I, Jenny Lane, Bombay Show Pig e.a. treden op tijdens de Silo Sessions op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari. Klik hier voor meer informatie.

Boekingskantoor Lezards komt op donderdag 12 januari met een gratis rockavond in Rock 'n' Roll Pub Crowbar. Het Utrechtse John Coffey, het Purmerendse WE ARE FM en het Utrechtse Birth of Joy komen het podium in Groningen beklimmen.

Zaterdag 14 januari komt het Amsterdamse Subbacultcha! naar Galerie Sign. A Classic Education, Pinkonuizu, Hospital Bombers, Woud, Vakantie, Thomas Azier, Luik, Bismuth e.a. zijn aanwezig tijdens het dagprogramma. Klik hier voor meer informatie.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DeanSaundersnieuws2

DEAN SAUNDERS E.A. OP HUISHOUDBEURS 2012Talentenjachtwinnaar Dean Saunders komt naar RAI Amsterdam voor de 57e...

zeelandnews.gif

VROEGEVOGELKAARTEN VOOR ZEEUWSE BEACHBOOM Een nieuwe editie van Beachboom wordt gehouden op zaterdag 18 augustus. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.