Bevestigingen voor buitenlandse festivals

Door JT1990 op 18 januari 2012 - 10:54 1 Wacken Open Air heeft ook weer eens van zich laten spreken. Na een lange stilte rondom acts, heeft het festival vandaag The Boss Hoss bekend gemaakt. Het festival wordt gehouden van 2 t/m 4 augustus en kaarten zijn al een tijdje niet meer verkrijgbaar omdat het festival weer eens is uitverkocht.

Het festival in Dinkelsbühl, Summer Breeze, heeft weer met twee namen van zich laten horen. Nadat er eerst vele namen werden bevestigd via de kalender, kwam daar eerst al Nile nu is het de beurt aan Alcest en Morgoth. Het festival zal van 16 t/m 18 augustus worden gehouden en kaarten zijn verkrijgbaar voor €85,-.

Summerjam heeft ook van zich laten spreken en heeft een rijtje artiesten die wij nog niet bekend hadden gemaakt. Zo zijn Alborosie, Shengen Clan, Exile Airline, Natty, Jamaram, Danakil, Marsimoto, Amadou & Mariam, U-Roy, Irie Revoltes en The Young Lions toegevoegd aan de line-up. Kaarten voor dit festival, wat op 6 en 7 juli gehouden wordt in Duitsland, zijn verkrijgbaar voor €99,-.

Het Trebur festival wordt van 5 t/m 7 augustus gehouden in Trebur ten zuid-oosten van Mainz en iets ten zuid-westen van Frankfurt. Vorig jaar stonden o.a. Blumentopf en Skindred er, maar voor dit jaar zijn er pas twee acts bekend gemaakt. Dit zijn Ill Niño en De Staat. Kaarten voor dit festival zijn nog niet verkrijgbaar.

Ook onze agenda van Metalcamp was wat verouderd. Nu zijn er flink wat namen die we erbij kunnen toevoegen, namelijk: Machine Head, Hatebreed, Napalm Death, Sodom, Finntroll, Inmate, Gorguts, Sin Deadly Sin en Morana. Metalcamp wordt gehouden van 5 t/m 11 augustus in Tolmin, Slovenië. Kaarten voor de hele week gaan weg voor €129,- en een 3dagenkaart kost €99,-.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Customsnieuws

PUTROCK KOMT MET EERSTE NAMENDe eerste namen voor Putrock 2012 zijn nu bekend en het is gelijk een aardig...

thecure2

[UPDATE]THE CURE MET FESTIVALDATA EN MEER PINKPOP... Wij hadden deze week al gemeld dat Giel Beelen in zijn show had bevestigd dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.