Big Day Out Gold Coast: Festivalinfo is erbij

Door LisettevM op 20 januari 2012 - 13:04 1 Terwijl het met bakken uit de Nederlandse hemel komt vallen, zit één van onze Festivalinfo-recensenten nu in het zonovergoten zuiden: Australië. Daar is waar het aankomend weekend namelijk allemaal moet zien gaan te gebeuren. Zondag a.s. vindt aan de Gold Coast het Big Day Out festival plaats en Festivalinfo is erbij om verslag te doen.

Big Day Out is een muziekfestival dat jaarlijks op verschillende locaties in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gehouden. Het festival duurt gemiddeld 3 weken, en vindt elk jaar in januari en februari plaats. Het Big Day Out principe is zo dat iedere artiest ook elke locatie aandoet.

Big Day Out gaat vandaag (20/2) al van start. Enkele van de bevestigde artiesten zijn o.a. Kanye West, Soundgarden, OFWGKTA (Odd Future Wolf Gang Kill Them All), Foster The People, Best Coast, The Vaccines en Kimbra.

Houdt Festivalinfo dus in de gaten voor wat kersverse Australische recensies van artiesten die je de deze zomer kunt aanschouwen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vrienden Van Amstel 2012

KAARTVERKOOP VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE GAAT HARD Vrienden van Amstel Live 2012 is nog niet voorbij of de kaartverkoop voor...

jazzdag

INSCHRIJVING SHOWCASES JAZZDAG GEOPEND De datum van een nieuwe editie Jazzdag is inmiddels bekend: op 22 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.