Schollenpop schrapt eigen voorrondes

Door Marz667 op 27 januari 2012 - 10:44 1 Er zullen dit jaar geen Schollenpopvoorrondes worden gehouden. De organisatie heeft geen geschikte locatie hiervoor kunnen vinden en ook de financiën laten het niet toe.

De 16e editie zal alsnog aangedaan worden door beginnende artiesten. Schollenpop is een samenwerking aangegaan met de bandwedstrijden Talent Event en High School Music Competition. De winnaars worden opgenomen in de programmering.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jameshetfieldmetallica3

METALLICA E.A. NAAR SONISPHERE IN FINLAND EN SPANJE Metallica komt naar Finland en Spanje voor een nieuwe editie van het...

rsz_xinix.jpg

XINIX VIERT EERSTE PINKSTERDAG MET BLACK-METALFESTIVAL Zondag 27 mei, eerste Pinksterdag, wordt het Heilland Festival georganiseerd...

REACTIES

geen avatar
vr 27 jan 2012 13:08

LadyEvil Beter schrappen ze meteen het hele festival. Ieder jaar hetzelfde liedje: een zuchtje wind of een paar regendruppels en de bands waarvoor je gekomen bent kunnen niet meer optreden. En in plaats van dat de organisatie van Schollenpop na x jaar eindelijk eens besluit om een degelijk hoofdpodium neer te zetten, dat bestand is tegen wat regen of wind, geven ze doodleuk de schuld aan de bands. Als Schollenpop (nog steeds) subsidie en sponsorgelden ontvangt, is dat echt een schande!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.