Winnen: optreden op Dauwpop

Door LisettevM op 02 februari 2012 - 14:08 1 Rabo Tombola is in samenwerking met het Dauwpop festival op zoek naar nieuw creatief talent. Rabo Tombola is een gezamenlijk initiatief van Rabobank West Twente en Dauwpop om talent te stimuleren en te ontwikkelen. Samen zijn ze op zoek naar goede goochelaars, singer-songwriters, smartlappenzangers, dansers, clowns, buiksprekers, DJ's, cabaretiers, dichters, of andere unieke talenten. Degene met de origineelste inzending en de meeste stemmen wint een optreden op Dauwpop. Aanmelden kan tot 10 maart via de Rabo Tombola Facebook pagina.

Begin april wordt bekend gemaakt welke acts een plek krijgen op Dauwpop 2012. Het aantal te winnen plekken is afhankelijk van de aanmeldingen, maar er wordt in ieder geval rekening gehouden met 10 acts.

Tevens loop er via Ongekend Talent een wedstrijd waar een akoestisch optreden mee te winnen valt. Door middel van een filmpje waarop je in akoestische uitgave te zien bent, krijg je de kans om met je gitaar of band tussen Dauwpop's grootsten te staan. Inschrijven voor de akoestische bandwedstrijd kan tot 15 maart via de website van Ongekend Talent. Na de sluiting selecteert de organisatie van Dauwpop 5 finalisten. Na twee weken stemmen wordt hier een winnaar uit gehaald.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsicoonnews62

START VOORVERKOOP LOWLANDS KAARTEN A.S. ZATERDAGAanstaande zaterdag (4 februari) gaat om 11:00 uur de voorverkoop voor de...

savethequeen1

LINE-UP SAVE THE QUEEN FESTIVAL BEKEND Het indoor metal- en hardcorefestival God Save The Queen in Musicon Den...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.