Waarschuwing voor fraude drankbonnen Pukkelpop

Door Freya op 22 februari 2012 - 09:45 1 Organisator Chokri Mahassine waarschuwt mensen voor het kopen van drank- en eetbonnen op tweedehandssites. Drank- en eetbonnen voor Pukkelpop worden op verschillende tweedehandssites aangeboden.

Drank- en eetbonnen kunnen meerdere keren verkocht worden, maar slechts één persoon kan ze gebruiken. De bonnen staan namelijk niet op naam. De organisator roept mensen op voorzichtig te zijn.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



boerenrock

BOERENROCK BOEKT O.A. GOLDEN EARRING EN DOG EAT DOGBoerenrock heeft zijn programma toegelicht. O.a. Golden Earring, The Scabs...

Blaudzunnews

BLAUDZUN, MR. POLSKA E.A. NAAR BEVRIJDINGSFESTIVAL... Het programma van Bevrijdingsfestival Utrecht is bekend. Met o.a.: Nick &...

REACTIES

Avatar fleatje
wo 22 feb 2012 09:56

fleatje Als ze toch niet op naam staan...dan kan iedereen ze toch gebruiken?

 0
geen avatar
wo 22 feb 2012 10:07

joostl In principe kan iedereen ze gebruiken ja, maar als je je drankvel 10x uitprint, dus allemaal met dezelfde streepjescode, dan krijgt alleen de eerste drankbonnen. Dus als je drankbonnen via internet koopt, heb je geen zekerheid dat het een unieke code is.

Zelfde als met e-tickets voor een festival/concert. Je kan hem 5 keer uitprinten, maar alleen de eerste komt binnen.

 1
Avatar Spicy_McHaggis
wo 22 feb 2012 10:10

Spicy_McHaggis fleatje schreef:
Als ze toch niet op naam staan...dan kan iedereen ze toch gebruiken?

Dat is nu net het probleem:
iemand kan dezelfde drankkaart/barcode 10keer online verkopen/doorsturen (je ziet toch niet of deze drankkaart al eens verstuurd is naar een derde persoon), maar enkel de persoon die het eerste aan de wisselstand voor drankbonnen komt krijgt de drankbonnen, de personen die erna aankomen met dezelfde barcode krijgen (uiteraard) niets.

 0
Avatar tbeest
wo 22 feb 2012 10:31

tbeest Dan heb je een drankprobleem..

 1
Avatar fleatje
wo 22 feb 2012 10:51

fleatje Oh op die fiets...
weet ik veel dat er een barcode op zit...
dan is het idd wel een probleem!

 0
Avatar Delta
wo 22 feb 2012 14:55

Delta Met andere woorden: Het hele "goedmakertje" van Pukkelpop is 100% kut geregeld. In mijn ogen had die drol dat ook van te voren kunnen bedenken.
En dit dan ook nog even melden ná dat de tijd verstreken is dat je moet beslissen... Een echt achterbaks mannetje die Chokri Mahassine, zeer laag bij de grond.
Hij had (en kan er nog steeds voor kiezen) om de drankbonnen op naam te zetten, net zoals ze al een aantal jaar met het ticket doen. Ze hoeven enkel opnieuw de reeds geregistreerde mensen opnieuw aan te schrijven.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.