PinguinRadio biedt de kans om op Dunya Festival of Parkpop te spelen

Door SaskiaL op 04 april 2012 - 12:48 1 PinguinRadio biedt bands de kans om een optreden te verzorgen op het Dunya Festival of Parkpop. Waar het Dunya vooral op zoek is naar muziek uit allerlei hoeken, richt Parkpop zich meer op urban talent.

Inschrijvingen moeten voor 15 april binnen zijn. Hoe dit moet vind je op www.pinguinradio.nl. Winnaars worden via voorrondes en finales gekozen door een jury.

Het Dunya Festival vindt 27 mei plaats in het Park bij de Euromast, Rotterdam. De zes finalisten die voortkomen uit de voorrondes spelen 24 mei in podium GROUNDS te Rotterdam.
De uiteindelijke winnaar ontvangt naast een optreden op het hoofdpodium van Dunya Festival een prijzenpakket: een wildcard voor de finale van de Music Matters Award aan het einde van het jaar. De hoofdprijs van de Music Matters Award bedraagt maar liefst 15.000 euro.

Tijdens Parkpop treedt de band om 18:00 uur op tussen onder andere Amy Macdonald, Blaudzun en Blitz The Ambassador. Parkpop vindt 24 juni plaats in het Zuiderpark, Den Haag.

Luister ook elke zaterdag naar ons radioprogramma Festivalinfo Live op PinguinRadio tussen 17:00 en 19:00! Deze is online te beluisteren via de website van Pinguin.

Kijk hier voor de volledige line-up van Dunya Festival en hier voor de volledige line-up van Parkpop.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



indiestadlogo

WEER NIEUWE NAMEN VOOR INDIESTADDe website van Paradiso geeft aan dat ook Yukon Blonde, Nils Frahm, Howe...

voltfestivalnews.jpg1

FAITH NO MORE OP VOLT FESTIVAL Het Hongaarse VOLT Festival, niet de verwarren met het Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.