Jaya the Cat naar MadNes

Door SaskiaL op 08 mei 2012 - 10:52 1 Jaya the Cat komt naar MadNes. Dit jaar is het tijd voor de vijfde editie van het festival en dat wordt gevierd door deze act opnieuw naar Ameland te halen. In 2007 trad deze band namelijk ook al op.

Ook besteedt het festival dit jaar aandacht aan duurzaamheid. Bij het kleine podium, Pennyboard Stage, wordt het stroomverbruik drastisch naar beneden gebracht door het gebruik van LED verlichting en geluidsversterkers met meer rendement en minder stroomverbruik. Het Groene Podium stond vorig jaar al in het teken van duurzaamheid.

De vijfde editie van MadNes vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli 2012 op Ameland. Kaarten zijn al een tijdje in de voorverkoop en kosten €95,-. Met een alles-in-één kaart heb je toegang tot alle bands, clinics, de camping, vervoer met de bus van de boot naar de camping en weer terug, eetgelegenheden en je surfspullen worden ook vervoerd.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



walk the line

PROGRAMMA WALK THE LINE COMPLEETHet programma voor Walk the Line 2012 is rond. Drive Like Maria en Oscar...

sneakersnews.jpg

SNEAKERZ IN DE STAD VIERMAAL IN HET ZUIDEN Dit jaar organiseert Sneakerz opnieuw een serie zeer toegankelijke openlucht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.