Sterrenrestaurant op de Zwarte Cross

Door Freya op 15 mei 2012 - 16:34 1 Op festival de Zwarte Cross zal dit jaar restaurant 'Le Carburateur' te vinden zijn. Patron Cuisiniers Rik Jansma van Restaurant Basiliek en Erik de Mönnink van de Swarte Ruijter zijn de initiatiefnemers van dit restaurant wat streekgerechten zal bereiden. Met dit restaurant is het festival het eerste festival met een verfijnde keuken.

De gerechten zijn overigens niet duur. Een Likkepot van Kemperlandhoen met Crostini's en stekkebezen kost bijvoorbeeld maar 6,75 euro. Het volledige menu is hier te vinden.

Zwarte Cross organisator Gijs Jolink reageert: "Een sterrenrestaurant op de Zwarte Cross, dat vind ik super! Ik ga hier zeker karnemelksaus eten; streekgerechten vers bereid met streekproducten door zulke geweldige koks!"

Al onze Zwarte Cross informatie kun je hier vinden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eastpak

WINNEN: 5X2 KAARTEN EN SCHOUDERTAS VOOR DE LAATSTE... Indiestad is in volle gang! Je kunt tijdens dit festival tien dagen lang...

spotify1

LUISTER NAAR ALLE FESTIVALPLAYLISTS VIA SPOTIFY! Vorig jaar introduceerde Festivalinfo al playlists op Spotify van nationale...

REACTIES

geen avatar
do 17 mei 2012 07:57

MarnixlovesLL Met dit restaurant is het festival het eerste festival met een verfijnde keuken.
... wat een klets, Lowlands had dit experiment al jaren geleden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.