Bevrijdingsfestival Gelderland komt met programma

Door IvankaT op 28 februari 2013 - 10:09 1 Ook dit jaar is er weer een editie van het 5 mei festival in Wageningen. De Haarlemse band Chef’Special is dit jaar Ambassadeur voor de Vrijheid en is dus ook aanwezig in Wageningen.

Op de markt zullen een aantal bekende namen staan, Gers Pardoel, Trijntje Oosterhuis, Sef, Memphis Maniacs en Frank Boeijen. Daarnaast staan op het Salverdaplein Hans Dulfer, Minyesha, LA Torba Kung-Fú en La Familya

Op 'pinksquare' die in teken staat van vrijheid, pink en gay staan een aantal dj's: The Wheel, Geofrogs, Kunstgras en Chris Hordijk. Naast de dj's is er ook wat voor het 50+ publiek op het '50+plein'. Op het plein staan Arthuro It’s Us, The Starlight Sisters, Free Line en Riem de Wolf.

Achter het busstation is 'Wageningen Centraal' te vinden met Fingerlicking, De SOG-band, Pure Ellende en dj Menno de Boer. Kabaal am Gemaal en Kabaal Digitaal hebben een programmering met alternatieve artiesten, zoals Pures of Pain, Landmine Heart, Kingpin, Forms Crew, Ed Cox Gancher & Ruin en Mark N.

Ook het 'bluesplein' Beuningplein is er weer met artiesten, zoals Mo’s Blues, Little Steve & The Big Beat en Big Jake and the Two-Timers. In Junuspark treden onder de naam 'Trancefair' artiesten op als Stona Fire Sound, Norion, Syn Sun, Firaga en Electric Universe.

Een ander oud plein met een nieuwe naam is de 'Sena Talent Stage', waar Jacco Gardner, I Am Oak, Palio Superspeed Donkey en APRIL spelen.Op het Latin podium ('Staelenstoren') staan onder andere Caperune en Chotokoeu. Op 'Dancesquare' staan grote namen als Frontliner, Funkermann, Gary D, Michel de Hey en Dasjcompany.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



radio538news.jpg

538 PAST PROGRAMMA KONINGINNEDAG AANDe woordvoerster van radio 538 heeft laten weten dat 538 het programma voor...

JamesMorrisonnieuws

JAMES MORRISON NAAR SUIKERROCK 2013 De Engelse singer-songwriter James Morrison komt niet alleen naar Concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.