Meer namen en entreeprijs voor Inspire festival

Door RobZ op 02 april 2013 - 16:13 1 Afgelopen vrijdag berichtten wij al over het nieuwe Mojo-festival Inspire. Vandaag is er door een persbericht meer duidelijk over het festival.

Er zijn nu al bijna 50 artiesten, goeroes, wetenschappers, inspirerende sprekers, meditatie en yoga experts uit binnen- en buitenland voor Inspire bevestigd. Een kleine selectie: Leonard Mlodinow, Julia Cameron, Daniel Matt, Tim Freke, Brandon Bays, Ram Giri, Lilou Mace, Danah Zohar, Marty Wuttke, Stan Tatkin, Tijn Touber, Johan Noorloos en Rene van Collem. Het hele weekend zijn er live optredens van o.a. Jamie Lidell, Spinvis, Eric Vloeimans, Gregory Porter, Linnae Olsson en Shangaan Electro. Ook Tunng, Molotov Jukebox, Sam Amidon en Prem Joshua komen spelen.

Inspire is voor iedereen die zich geestelijk wil verrijken en zich open wil stellen voor andere denkwijzen. Voor muziek- en natuurliefhebbers, voor degenen die mediteren of yoga beoefenen, maar ook voor degenen bij wie de spirituele wereld (nog) niet bekend is.

Kaarten kosten 155 euro (inclusief servicekosten en camping) voor een weekendkaart. Kinderen tot 16 jaar mogen voor 40 euro naar binnen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockwerchter2013

SLOTDAG ROCK WERCHTER UITVERKOCHTDe zondagkaarten voor Rock Werchter 2013 zijn allemaal de deur uit. Op die...

sziget2013news1

PRE-PARTY SZIGET, EXIT EN BALATON SOUND IN... Donderdag 23 mei zullen het Servische festival EXIT en de Hongaarse festivals...

REACTIES

Avatar DeBunker
di 02 apr 2013 18:13

DeBunker 155 euro? Hahaha! Ik gun alle nieuwe festivals succes, maar met dergelijke prijzen laat ik het toch maar links liggen.
Dat Mojo begrijpt er volgens mij steeds minder van. Een weekend meditatie laat me niet tot rust komen als ik weet dat ik er 155 euro (exclusief absurde servicekosten) voor neer heb moeten leggen.

 1
Avatar pijnacker
di 02 apr 2013 23:09

pijnacker De komma staat denk ik verkeerd, zal € 15,50 moeten zijn...............toch ? Of.....??????? JA TOCH ?????

 -1
geen avatar
wo 03 apr 2013 19:30

Saarkey 155 euro vind ik een redelijke prijs als je goed kijkt naar wat er allemaal wordt aangeboden. Het is een zeer uitgebreide line-up. Ik heb het geld er zeker voor over!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.