Guus Meeuwis, Gers Pardoel e.a. naar Brabant Open Air

Door Daphne_W op 03 mei 2013 - 15:34 1 Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Frank Lammers, Björn van der Doelen, Joris Rasenberg, Nol Havens en Jon Allen zijn toegevoegd aan de line-up van Brabant Open Air. Het festival vindt plaats op 6 en 7 september op Strijp-S in Eindhoven. Beide dagen worden afgesloten met een afterparty, met op vrijdag 80's Verantwoord en op zaterdag 90's NOW.

Tickets kosten €20,00 euro voor de vrijdag en €32,50 euro voor de zaterdag. Tickets voor de afterparty zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een festivalticket en kosten €7,50 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



KittyDaisyLewisnews6

KITTY, DAISY & LEWIS, BÖKKERS E.A. OOK OP DE ZWARTE... Habsburgs Strauss Orkest, Bökkers en het trio Kitty, Daisy & Lewis...

Pukkelpop20131

KNIFE PARTY KEERT TERUG NAAR PUKKELPOP Op zaterdag 17 augustus komt Knife Party terug naar Pukkelpop in Hasselt....

REACTIES

Avatar DeBunker
za 04 mei 2013 01:19

DeBunker Haha, wat een enorme reductie in prijzen. Vorig jaar kon ik daar gratis binnen, omdat ik een half uur voor aanvang als toevallige passant voorbij liep met vrienden. Als aankondiging (door Frank Lammers) werd toen medegedeeld dat plots IEDEREEN gratis naar de afterparty kon, wat toen nog 17,50 kostte. Ik raad iedereen aan kaartjes aan de kassa te kopen in de hoop ook gratis binnen te komen.

De jaren daarvoor (toen het nog Bavaria Open Air heette en het in Lieshoutgehouden werd), werden de kaarten aan de kassa ook voor een schijntje van de prijs verkocht. Leuk festivalletje, maar qua entreeprijzen heeft het nog nooit waargemaakt wat het daadwerkelijk levert. Bovendien zijn de mensen die op voorhand kaartjes kopen nog altijd belazerd op de dag zelf.

 1
Avatar DownNOLA
za 04 mei 2013 22:14

DownNOLA Ik raad iedereen aan hier minstens 1000 kilometer vandaan te blijven, maar als je te gast wil zijn bij zoveel wansmaak (zet er eens een echte Brabantse band als Peter Pan neer) be my guest......

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.