Vierdaagse tickets Balaton Sound uitverkocht

Door Daphne_W op 15 mei 2013 - 16:44 1 Zojuist heeft de organisatie bekend gemaakt dat de vierdaagse tickets voor het Hongaarse festival Balaton Sound zijn uitverkocht. Afgelopen winter won Balaton Sound de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival'. Op het festival treden Steve Aoki, Cee Lo Green, Aviici, The Bloody Beetroots, The Prodigy, Fedde le Grand, Wu Tang clan en nog vele anderen op.

Er zijn nog wel losse dagtickets, VIP-tickets en combi-tickets voor Balaton Sound en het VOLT Festival te verkrijgen. Er is nog één mogelijkheid om aan vierdaagse tickets te komen. Op de door Festival Travel georganiseerde gezamenlijke pre-party van Balaton Sound, Sziget en EXIT, donderdag 23 mei in de Melkweg, mag Festival Travel de laatste dertig tickets verkopen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dunk!4

DUNK! FESTIVAL START NIEUWE PROJECTEN VAWEGE SCHULDHet Dunk! Festival gaat in 2014 terug naar één podium, dit is een van de...

Werfpop

POSTMEN EN MEER OP WERFPOP 2013 Postmen, The Re:Freshed Orchestra, Black Sun Empire en John Coffey zijn...

REACTIES

geen avatar
do 16 mei 2013 11:15

marxmits Heeft iemand heel toevallig 2 tickets over die ik kan overkopen?

 -1
Avatar Sailor
vr 17 mei 2013 00:55

Sailor Merkwaardig: marxmits stelt als muziekliefhebber een simpele vraag of iemand 2 tickets overheeft en wordt beloond (????) met een minus.Degene die hem een minus heeft gegeven "shame on you". Tip:Het zou wel prettig zijn op deze site om te weten wie je een plus of een min geeft.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.