BR band

Uit: Heerenveen - Nederland

BR band

In het verleden heeft Berto ter Avest in diverse voorprogramma,s gespeeld van o.a. Normaal, Skik, Mooi wark en Cuby and the blizzards van good old Harry Muskee. Tevens is er een twensttalige versie van Bruunwarker opgenomen in samenwerking met de Hunekop. Er is een verzamel cd met 18 best of nummers met o.a. het nummer ''Gina''. Daarnaast is er single ''Putty'' en een single''Tattoo''( waar Bruunwarker ook op staat als 2e nummer) die is opgenomen bij Edwin Hoevelaak, en word nog regelmatig gedraaid op Radio Oost.

De BR-band heeft in die afgelopen vijf jaar tweemaal de ‘’Turbulent demozone’’ van 3 fFM serious radio gewonnen, wat resulteerde in twee unieke kansen. De winnaars mogen namelijk live in de studio,s van het mediapark te Hilversum hun eigen nummer vertolken. Dat was in febr. 2011 met het nummer ‘’Joehoe’’ en in maart 2012 deden ze dat met hun nieuwe single ‘’Gina’’, in het nachtprogramma van 3 fm dj Bert van Lent. U weet wel, op de alom bekende speelplaats van Giel Beelen, waar alle grote namen al eens hun hits live de ether in slingerden.
Ook mocht de BR band twee maal op de buis bij omroep Friesland tegelijk met Mooi Wark en is de BR band op bezoek geweest voor een interview in ''Zie zo Zaterdag'' van RTV OOST.

Op you tube zijn rond de 80 video filmpjes te bekijken en op soundcloud zijn audio fragmenten te beluisteren. Downloaden van twee singels, Gina en Tattoo is mogelijk op i tunes en spotify.
Mede door deze media aandacht van o.a. 3fm staat de BR-band regelmatig op diverse podia door heel Nederland. Het repertoire bestaat uit hoofdzakelijk uit eigen werk, boerenrock( Normaal, Mooi Wark, Jovink en Bokkers) daarnaast nog enkele top 40 covers, blues, Nederlandstalig, (instrumentale) hardrock, you name it. Zo is er voor een ieder wat wils.

info:
mail: [email protected]
fan site BR band on facebook

KOMENDE OPTREDENS VAN BR band

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van BR band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.