Mazzel

Uit: Tilburg - Nederland    Genre(s): Nederlandstalig - cabaret (OUD)

Mazzel is een Tilburgs driemanschap bestaande uit Rogier van der Ven, Ranco Mes en Paul van Loon, dat inmiddels zo'n tien jaar samen muziek maakt. Vooral regionaal hebben zij als Duo Pardon furore gemaakt en hebben zij op heel wat evenementen- en cafepodia gestaan. Het is een veelzijdig en vermakelijk trio, wat haar repertoire op cabareteske wijze presenteert.

Het is hun bedoeling om actiever dan ooit de eigen muzikale creaties commercieel op de markt te brengen. Dit doen zij onder hun commerciële naam "Mazzel". Een naam die dateert van mei 2000, toen zij hun nummer "Nederland Scoor die Goal" hebben uitgebracht tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal.

Inmiddels zijn de CD "Nananana" en CD/DVD "Leef je leven" uitgebracht en wordt er al weer aan een nieuwe CD gewerkt dat speciaal voor het EK-voetbal en de Olympische Spelen is gemaakt

KOMENDE OPTREDENS VAN Mazzel

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mazzel. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Mazzel Leef je leven! cover

Mazzel - Leef je leven!

‘Mazzel’ komt met een prachtig vormgegeven cd/DVD package aan zetten. En dan worden we nieuwsgierig. Vreemd genoeg blijkt de cd maar twee nummers te bevatten. Als je dan...

Live gezien door: